Графа започва годината с концерт в столичен клуб на 9 февруари

            На 9 февруари Графа ще забие в столичния клуб Терминал 1, където вече доказано се случват едни от най-запомнящите се лайфове с групата му. Изпълнителят ще допълни концертната си програма с актуалните “Огън” и “Приятели завинаги”. Последната песен е трио с Любо Киров и Орлин Павлов и само седмица след излизането й се превърна в една от най-излъчваните в българския ефир.

            Влади Ампов не веднъж е споделял, че пубиката в популярния софийски клуб има способността да зарежда него и музикантите му така, че да се раздават максимално на сцената. Графа от своя страна винаги я изненадва с нещо ново и неочаквано, за което много му помагат Борислав Бояджиев – DJ Borche, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Миро Иванов и Васил Крумов.

            Феновете на любимия български изпълнител вече са с твърди планове за 9 февруари, споделят от Монте Мюзик. От лейбъла допълват, че голяма част от билети са разпродадени и съветват всички, които искат да посетят концерта да се възползват от възможността за предварителна продажба, при която цената на входа е 20 лв. Билетите на място ще са в ограничено количество и на цена 25 лв.

Start typing and press Enter to search