Уникални кадри във видеото No one на IZZY

IZZY С ПЪРВА АВТОРСКА ПЕСЕН И ВИДЕО, ЗАСНЕТО В ЯГОДОВАТА КЪЩА

Младата и талантлива Izzy създаде своята първа авторска песен. Изабел Алексиева, както е цялото име на таланта от Bon-Bon, написа No one, за да отбележи важен момент в живота си. Тази година красивата певица завършва Музикалното училище „Любомир Пипков“  и заминава да продължи образованието си във Великобритания.

Текстът на лиричното парче е на английски, написан от Izzy, музиката също е нейна  в съавторствo с  големия Живко Петров и LaTiDa. „Излях душата си в тази песен.  Тя не е комерсиална, но е истинска  и искрена, това съм аз в песен.  Досега не бях се осмелявала да гледам на себе си като автор.  Щастлива съм от резултата и благодарна на хората, които ми помогнаха:  Живко Петров, Рози Караславова,  Яна и Бети – моите приятелки от LaTiDa!“

Наистина уникални кадри ще видим във видеото на No one,   защото то е заснето  в емблематичната за София  Ягодова къща, една от най-красивите сгради в столицата, която досега не сме виждали отвътре.  За пръв път снимачен екип има достъп до Ягодовата къща и нейния интериор. Снимачният ден се оказал един от най-студените януарски дни, който за екипа преминал в най-студената нощ, защото те продължили работа до 3 сутринта в красивата, но неотоплявана сграда.  Романтичната и аристократична атмосфера на мястото  кореспондира чудесно с песента и елегантната визия на  Izzy.  Младата певица сама се е погрижила за стайлинга си. Тя е избрала изключително красива рокля на дизайнерката Елена Златева . Режисьор е  Радостин Събев- Шошо.

Facebook profile:  https://www.facebook.com/BonBonMusic/

Izzy in Instagram: https://www.instagram.com/badgalrizzy/

Producer: Bon-Bon Music

Executive producer: Rozi Karaslavova

Music producer: Jivko Petrov

Composer: Izabel Aleksieva-Izzy /Jivko Petrov / Yana Baleva & Elizabeth Nesheva / LaTiDa

Lyrics: Izabel Aleksieva – Izzy

Arangement: Jivko Petrov

Vocals: Elizabeth Nesheva &Yana Baleva \ LaTiDa\

Mixing: Dimitar Ganchev

Master: Kevin Peterson

Director: Radostin Sabev- Shosho

Recorded at : LATIDA REC.

Camera man:  Hristo Genkov

Styling : Izzy

Hair: Daniel Mladenov – HL Studio ltd – Hair Laboratory

Make up: Anna Rangelova – https://www.instagram.com/annarangy/

Special thanks to : Elena Zlateva , Pixi

Start typing and press Enter to search