Любен Дилов син обожава жените или жените обожават Любен Дилов син (снимки, обновена)

Приятелката на Любен Дилов син си е истинска змия

Коя е гаджето на Любен Дилов син?

По-делово не може да бъде!

Наскоро Любен Дилов син се похвали във фейсбук, с новата си приятелка – тънка, дълга, доста гъвкава и доста… жълта. Не, не е китайка, а си е направо змия – участничка в „България търси талант“.

Колкото и да се подхожда с хумор, във фейсбук е пълно със снимки на Дилов син и приятелките му. С някои са се тагвали често, с други по веднъж. Коя доколко му е приятелка си знаят само те. Това май не зависи от броя на тагванията. И все пак внимавайте като се тавате с него, за да не попаднете в колекцията от снимки края на статията-лексикон. От кадрите става ясно, че Любен Дилов син обожава жените и че жените го обожават.

Като се добави и едно от заниманията му – главен редактор на лъскавото списание Плейбой, както и че е продуцент, сценарист и водещ на грандиозните спектакли „Playmate Of The Year“, тоест е постоянно заобиколен от изкусителни красавици (да се разбира не само от кандидат-плеймейтките, а и всички мацки ангажирани в проекта), повече от ясно е, че той е тотален ценител на женската красота и финес.

Любен Дилов син и Милкана Дилова

И въпреки това, в живота на Любен Дилов син има една единствена жена, която е и винаги ще бъде жената на живота му – Милкана Дилова. Тя е най-ценният резултат от любовта със съпругата му.

Дори медийният предприемач да реши и да възнагради втора жена с честта и привилегията да носи фамилията Дилова, то дъщеря му ще бъде винаги най-важната жена през неговия живот. А първата му съпруга, ще си остане жената, която му е дала най-голямото богатство – три изключително интересни деца. Няма коя да я задмине. Съпругите са си съпруги. Те са като децата – това че имаш второ дете, не означава, че вече нямаш първо. Особено с такъв ценен принос към фамилията и рода Дилови.

Любен Дилов син с децата си


И плеймейтките са си плеймейтки. Страст, похот, изкусителност, еротика… но вероятността някоя от тях да е приятелка на Любен Дилов син е нищожна. Защото те са професионалното занимание на писателя, а то е нещо като при АГ специалистите – спираш да ги виждаш като жени, а само като работа. В случая с писателя – сигурно ги вижда като… химикалки.

Разгледайте малко снимки на Любен Дилов син с жените в живота му.

Приятелките на Любен Дилов син са много. Но коя точно е гаджето на Дилов, може само да гадаем, докато не си признаят сами. Снимките са от фейсбук и ще допълваме тази колекция.

Любен Дилов син и Василена Винченцо

Любен Дилов син и Василена Винченцо

Милена Фучеджиева, Любен Дилов син, Ваня Цветкова

 

Love Is In The Air

Ако имате снимка с Любен Дилов син, изпратете ни я на info@novini.site

 

Start typing and press Enter to search