Патарински LIVE, 1.11.2019 г.: Инж. Янко Янков – полезни съвети за район „Сердика“

Полезни съвети за столичния район „Сердика“ от инж. Янко Янков във втора част на „Патарински LIVE“.

Start typing and press Enter to search