Патаринскик LIVE, 22.10.2019 г.: Мирослав Петров, ГЕРБ, кандидат за кмет на Плевен

Работещи идеи за Плевен и инвестиционните проекти за града – кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров пред Димитър Патарински.

Start typing and press Enter to search