3 C
София
25 февруари 2021, четвъртък

Коктейл-ревю “РениСтилни по време на пандемия” ще се проведе в Русе

Коктейл-ревю под надслов “РениСтилни по време на пандемия” ще се проведе в събота в Художествена галерия – гр. Русе. На събитието, по нестандартен начин,...

Latest Posts

Рискът COVID -19 е включен в почти всяка туристическа застраховка

Търсено е покритието COVID -19 по застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“. Това каза Кирил Бошов, член на УС на Асоциацията на българските застрахователи и главен изпълнителен директор на застрахователна компания.
„Не може да пътуваш в чужбина, особено като турист, без застраховка. Това е една застраховка, която придобива все повече популярност. При организираните пътувания, тя се сключва почти на 100%, но при частните пътувания не малко хора я пренебрегват. Надявам се покрай коронакризата тя да стане по-популярна“, заяви той.
Бошов подчерта, че преди пандемията този риск е бил покриван от всички застрахователи, но по време на пандемията някои са го изключили, тъй като не знаят дали случаите няма да нараснат значително, което от своя страна би могло да ги доведе до фалит.
Той призова хората да проверят своите общи условия и самите застрахователни полици и да се уверят, че покритието за коронавируса не е изключено. /БГНЕС

Latest Posts

- потърсете ги -

Don't Miss