SUNNYBEACH.COM е финалист за Черноморските Оскари на 6 август

Иновативната социална и бизнес платформа – SUNNYBEACH.COM, която цели да обедини целия бизнес и услуги в курорта Слънчев бряг и региона, е сред финалистите за седмото издание на Черноморските Оскари, съобщава ВИП Комюникейшън.

Въпреки тежкия удар върху туризма, нанесен в цял свят заради продължаващата Ковид-криза, родното Черноморие продължава да се развива и да показва добри иновативни примери за справяне с кризата. А най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч., Сцена на престижното и най-мащабно за морския ни регион събитие ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Платформата е създадена преди малко повече от година и успя да събере повече от 300 бизнес клиенти и над 4000 активни потребителски акаунти.

Поради уникалния си домейн, сайтът набира все по-голяма популярност, което налага ежедневното разширяване на услугите.

Платформата разполага със собствена резервационна система за Хотели, Рента кар, Трансфери, Екскурзии и различни по вид атракциони. Достъпна е на няколко езика, като потребителите на услугите могат само с няколко клика да резервират и планират своята почивка от хотелското настаняване до резервация в ресторант, закупуване на имот, атракциони, трансфер и всичко необходимо за престоя им в региона.

Освен за туристи, платформата е изключително полезна и за големия брой служители, работещи в региона. Могат да открият също информация за нотариуси, лекари, дори и услуги от битова необходимост като Обществени перални.

“Това е началото на един дълъг път на проект, който ще улесни и подреди желанията и нуждите на всички, които посещават Слънчев бряг и региона. Целта ни е да улесним достъпа до услуги в комплексите и да осигурим един по приятен и планиран престой на нашето Черноморие!

All about sunnybeach, at one click!”, споделят създателите на SUNNYBEACH.COM

Материалът Иновативна платформа спасява от Ковид-кризата Слънчев бряг е публикуван за пръв път на НОВИНИ.