На 2 ноември в зала ЕФЕ на х-л Маринела ще изберат най-сексапилната жена в България

 

Луксозен автомобил, корана и 20 000 лв. за Playmate 2019

Преди няколко месеца, 12 красавици бяха избрани от Playboy България да участват в престижния конкурс Playmate Of The Year 2019. Палитрата от изкусителки отново е изключително пъстра и насочена към най-различни и взискателни вкусове за женска красота и харизма. Верни на максимата си, че това не е просто конкурс за красота, а ревю на витални и интересни момичета, организаторите са подбрали и естествени красавици, но и почитателки на естетичната хирургия, спортистки, благодетелки, модели, артисти, певици. Има майки, има учителки, има всичко!

За поредна година страстите около конкурса ескалират непосредствено преди големия финал, а изкусителките цяло лято продължават с пълна сила  кампанията си и се надпреварват, коя ще качи по-горещи снимки в Instagram канала си и коя ще забърка по-гореща история около себе си, за да привлече вниманието. Медиите спрягат различни участнички за евентуални носителки на титлата Мис Плеймейт, а междувременно – гласуването продължава още две седмици на www.playboy.sportal.bg

На церемонията обаче, само една – тази, събрала най-много гласове, както от журито, така и от платформата за гласуване, ще си тръгне с големите награди, които тази година надминават всички очаквания. Освен задължителната награда от екзотични летувания с яхта, носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 ще заблести с ръчно изработена корона с кристали от Aviel HandMade, ще си тръгне с чек на стойност 20 000 лв, която и ще подкара чисто нов луксозен автомобил Alfa Romeo, модел Giulia, скрил под капака си внушителните 280 коня. Да, тази година Playboy надминават и най-смелите мечти на участничките…

Гласуването ще приключи на 2 ноември, по време на зрелищна церемония за финала на конкурса Playmate Of The Year 2019, която ще започне точно в 21:00 ч. Събитието традиционно се превръща в най-горещата точка на есенно-зимния светски сезон, а домакин тази година ще е в зала ЕФЕ на хотел „Маринела”. Организатор DSG.

Желаещите да станат част от него могат да научат как на официалната Facebook страница на Playboy Bulgaria или на телефон за резервации +359 879 333 999.

След като най-сексапилната българка за 2019 година бъде избрана, вечерта ще продължи с грандиозен финал на тридневния шоу маратон – на сцената на Mega Megami ще пее едно от най-обичаните и утвърдени имена на българската клубна сцена – певицата Преслава.