Карай я супер с възможност за много награди

EKO България посреща пролетта с впечатляващи награди и стимул за спортни предизвикателства. Клиентите, които заредят минимум 30 литра гориво и регистрират касовата бележка, могат да се включат в томбола и да спечелят – 1 от 15 велосипеда Drag 29 Hardy 9.0, 1 от 15 тротинетки MicroMaxi Deluxe LED Red или 1 от 15 ваучера за гориво на стойност 100 лева.

Участниците трябва да заредят – дизел, бензин, метан или автогаз (или комбинация от бензин и автогаз) отчетени в една касова бележка. Касовият бон за гориво EKO Racing 100 или Diesel Double Filtered автоматично регистрира двойно участие.

Ползващите карти за отстъпка също могат да се включат, като ограничения има само за притежателите на корпоративни карти за зареждане на служебно гориво.

EKO България дава възможност за награда на всеки, който зареди в обектите от веригата бензиностанции в цялата страна – в периода от 25-и април до 11-и юни 2023 г. Първите победители ще бъдат изтеглени на 15-и май, следващите на 29-и май и на 12-и юни 2023 г. Имената на печелившите ще бъдат обявявани до 2 работни дни след всяко теглене.

Нека пролетното настроение започне с вълнуващи емоции, позитивна енергия, спортни предизвикателства с велосипед, с тротинетка и с много награди от EKO България – карай я супер.

Участвай на: https://ekopromo.eu/