Родни звезди пеят за 15-ия рожден ден на ВИП Комюникейшън

9-годишният Боян Цветков, син на загиналия в трагичен инцидент преди година телевизионен водещ Милен Цветков, ще получи почетната награда за своя баща тази вечер по време на десетото издание на годишните награди за журналистика – MEDIA Awards 2021, съобщават организаторите на събитието – ВИП Комюникейшън.

Церемонията, която ще се проведе на 31 май 2021 г. от 18.30 ч. в Музей-галерия АНЕЛ в София, ще се състои дни след най-българския празник 24 май. Събитието съвпада с 15-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.


Почетно отличие и за друг титан на българската журналистика – Георги Коритаров, две месеца след кончината му, ще бъде връчено на негови колеги от телевизия Европа.
Благотворителната кауза на церемонията ще подкрепи нова детска градина близо до столицата на РС Македония – Скопие, която се изгражда с дарения. Необходимо е да се закупят люлки и пързалки за двора на детската градина.

В подкрепа на каузата с ново амплоа – художник, ще изгрее политическият репортер и редактор Милена Минчева. Тя има повече от 17 години трудов стаж в печатни и електронни медии – парламентарен репортер във в. Нощен Труд, политически репортер и анализатор във в. Стандарт, където е зам.-началник на отдел Общество, продуцент в ТВ 7 на политематичното предаване „Нюзрум”, продуцент в новините на Би Ай Ти и т.н.

Партньорите на PR-агенцията ще осигурят подаръци и награди за призьорите – ФРЕШ ПРИНТ, Рефан и др. В благотворителната част на събитието ще се включат българо-македонският туроператор Май Травел, морската къща за гости РАЯ в село Варвара, центърът за красота БРАНКОВ в София, творецът Пеньо Иванов, който с бранда F2 Urban Talisman изработва линиите Home Talisman, Office Talisman и Personal Talisman. Използва естествени минерали и кристали в комбинация с други естествени материали: дърво, кожа, метал и кост. Той ще дари и своята трилогия “Любов една”.

Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева, убитата журналистка Виктория Маринова, която бе административен директор на русенската телевизия ТиВиеН и други.
През 2018 г. за цялостен принос в журналистиката бе отличен ветеранът – 95-годишният журналист, политик и общественик, полк. Дянко Марков.

Агенцията по традиция поема благотворителни каузи – дългогодишна е инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. Със средства от благотворителните събития на ВИП Комюникейшън бе финансиран филмът на Ученическия парламент: “ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ”.


През февруари екипът на ВИП Комюникейшън стартира кампания в подкрепа на българската ваксина, за която държавата не намери средства, за да продължат етапите на създаването й. Благодарение на българи от цял свят, които дариха по сметката на БАН за историческата кауза, днес екипът на проф. Андрей Чорбанов продължава да работи по проекта, който ще бъде представен на международна конференция през октомври.

Генерален спонсор на десетото издание на годишните награди за журналистика – MEDIA Awards 2021 е СПА КОМПЛЕКС ОРФЕЙ – Грижа за здравето. Истинският дворец на здравето предлага всички условия за прилагане на най-съвременна профилактика и балнеолечение, възстановяващи и разкрасяващи процедури. Хотелът е с чудесни и богати възможности за релаксираща почивка, за конгресни и бизнес прояви, фирмени и семейни тържества, за спорт и разнообразни развлечения в спокойна и красива среда.

Златният спонсор на събитието – New Revital, създаде гамата висококачествени хранителни добавки Муракол Протект, за да подпомогне нормалния режим на хранене, чрез доставяне на вещества, необходими за подсилване на имунната система и общ метаболизъм, поддържане на нормалната сърдечна дейност, доброто функциониране на стомашно-чревния тракт, централната нервна система, костите и ставите.
Агенция VIP COMMUNICATION и нейните управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди.

Те са организатори на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди, Черноморските Оскари и Балканските Бизнес Награди.

Снимки ХАЙЛАЙФ
Линк към събитието

Материалът Синът на Милен Цветков получава почетен медиен приз за баща си е публикуван за пръв път на НОВИНИ.