В България има множество сайтове, които са насочени към билковата терапия и използването на билки в храната и козметиката. Ето някои от тях:

  1. Bilki.bg – сайтът предлага богата информация за различни видове билки, техните свойства и приложения, както и рецепти за приготвяне на чайове и други билкови продукти.
  2. Zdravosloven.bg – този сайт предлага информация за здравословен начин на живот и приложението на билки в терапията. Сайтът предлага съвети за хранене, фитнес и здраве, както и продукти от билки и суперхрани.
  3. Bilkite.com – този сайт е насочен към любители на билковата терапия и предлага разнообразни продукти от билки, включително чайове, билкови смески, масла и кремове.
  4. Herba.bg – този сайт е специализиран в продажбата на билки, подправки и чайове. Тук можете да намерите различни видове билки, както и съвети за тяхното използване.
  5. Bilki.net – този сайт предлага информация за билковата терапия и приложението на билки в козметиката. Сайтът предлага продукти от билки, като чайове, масла и кремове, както и съвети за тяхното използване.
  6. Bilki.site –  това е специализиран портал за билки и растителна медицина, земеделие, градина. Информация за различни видове билки, земеделие, био и еко. Изданието развива раздел за биоземеделие и екология, градинарски практики, цветя и др.

Тези сайтове предлагат богата информация за билковата терапия и приложенията на билките в храната, козметиката и терапията. Всяка от тях има свои уникални продукти и услуги, които могат да бъдат от полза за страстни любители на билките и тези, които търсят алтернативни методи за лечение и подобряване на здравето.