Нова онлайн платформа за йога и медитация, наречена „Йогатайм“, вече е на разположение за всички желаещи да се занимават с тези духовно и физически благоприятни практики от удобството на своите домове или офиси. Създадена от Светла Иванова – певица, писател и опитен йога учител с над 30 години стаж в областта, платформата предлага разнообразие от практики и решения за различни потребности.

Въпреки наличието на множество йога студия и медитационни центрове, Йогатайм се издига като най-достъпният вариант за практикуване от всякъде и по всяко време. В нея се предоставят богати съдържания от различни по времетраене йога практики и медитации, които не само осигуряват ползи за единични потребители, но също така могат да подпомогнат и служителите във фирмата да се усъвършенстват в своята работа, като постигнат по-голяма креативност и спокойствие.

Сред основните атрибути на Йогатайм е голямото разнообразие от практики и решения, които предлага. Посетителите ще открият над 200 видеоклипа с йога практики и медитации в различни категории. Това включва над 60 епизода с 15-минутни йога сесии за всеки ден, както и 14 професионално заснети видеа с 20- и 25-минутни програми, предназначени за всички дни от седмицата. За тези, които търсят специфични решения за здравословни проблеми, Йогатайм предлага йога практики за облекчаване на болки в кръста, гърба и врата, както и програми за намаляване на целулита и справяне със ставни проблеми.

Всички, които се интересуват от йога за лице и масажи, бременни жени във всеки триместър, както и родители с деца, също могат да се възползват от предложенията на платформата. Йогатайм предлага също релаксации и медитации за различни сфери на живота, включително „лесно заспиване“ и „по време на работа“, както и за личностно развитие на 18 ключови качества. Интересната добавка е най-новата медитация за красота, създадена от основателката Светла Иванова.

В същото време, Йогатайм предоставя и обширен курс наречен „Въведение в медитацията“, съдържащ 21 видеа с отговори на всички важни въпроси и практически съвети за медитацията. Този курс е предназначен да помогне на практикуващите да се научат да медитират по лесен и разбираем начин, като следват стъпка по стъпка инструкции.

Една от ключовите мисли на Светла Иванова е, че грижата за себе си не е израз на егоизъм, а напротив, когато се чувстваме добре и смирени, това се отразява на хората около нас. Тя е убедена, че практикуването на йога и медитация може значително да подобри нашите отношения със себе си и околните, като ни помага да изчистим умовете си и да станем по-спокойни и ефективни в ежедневието.

Относно цените и абонаментите, Йогатайм предлага гъвкави варианти за своите потребители. За тези, които искат да опитат услугите й, има възможност за месечен абонамент с привлекателна цена от само 7.50 лв за първия месец с промо код promo50. Това предлага идеална възможност за потребителите да опознаят платформата и да решат дали желаят да продължат с абонамент. Специални условия се предлагат и на фирми с над 10 служители.