Търг с картини на стари майстори ще подкрепи SOS Детски Селища България Легенди на поп музиката ще пеят по време на гала-вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020, съобщава ВИП Комюникейшън.

Церемонията , която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България.    Сметката за кампанията “Строителните Оскари в подкрепа на “SOS Детски селища България” е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.


Звездата от хитовите формати “Като две капки вода”, “Dancing Stars” и др. Коцето Калки ще пее заедно с половинката си Мартина и техният проект KALKI’s FAMILY.
Калки е познат на широката публика в България като основател на група MEDICUS, като актьор в култови спектакли и филми (“Jesus Christ Superstar”, “Мисия Лондон”, “Секс, наркотици и рокендрол”). Инициатор е на “Еверест концерт” – най-високия концерт в света, регистриран през 1996 г. в Гинес.
Неговата съпруга Мартина Табакова е виртуозен пианист, от голям музикантски род, лауреат на международни отличия. От няколко години успешно партнира на Калки и във вокалните изпълнения, а към тях отскоро се присъедини и синеокият им чаровен син Теди, ученик в Националното музикално училище в София.
Тази година те издават новият си албум GREAT LOVE DUETS със световни любовни дуети.
По време на церемонията призьорите ще пеят и танцуват с вечните хитове на българската естрада и с вечната красавица на поп сцената Джина Иванова от Трамвай № 5. Джина е носителка на десетки национални и международни награди.
Водещи на церемонията са журналистите Патриция Кирилова и Васил Мавриков, чиято звезда изгря с любимото предаване на милиони зрители “Господари на ефира”.

Материалът Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари е публикуван за пръв път на НОВИНИ.