Косовски лидер в конферентния туризъм е финалист за BALKAN BUSINESS AWARDS 2022

Церемонията е на 25 март в Прищина

Лидерът в конферентния туризъм в Косово – 5-звездният хотел Емералд в Прищина, е финалист за осмото издание на годишните награди BALKAN BUSINESS AWARDS 2022, което ще се проведе на 25.03.2022 г. столицата на република Косово – Прищина, съобщават организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Emerald е най-голямото самостоятелно хотелско функционално пространство в Косово с функционална конфигурации на стаите.

Банкетен мениджър става комуникационен център за събития, създава и координация с другите отдели в хотела. Всеки детайл, от проектирането на оформлението на стаята до улесняването на техническите подредби, е добре анализиран, за да се осигури безпроблемна интеграция и пълно удовлетворение на клиентите.

Авангардната технология на хотела дава възможност за обособени събития, проектирани в конферентни зали, които могат да бъдат за срещи с 1200 делегати.
Хотел Емералд разполага с 6 гъвкави зали за срещи, които са идеална обстановка за частни срещи, конференции, коктейлни партита, пускане на продукти, сватби или всяко престижно събитие. В конферентните зали могат да се настанят от 12 до 800 души.

Хотелът се намира на главната магистрала между Прищина и Скопие, само на 10 минути от центъра и на 15 минути от международното летище в града. Емералд е уникален място за настаняване, срещи и хранене, с три обособени ресторанта, СПА център и Спортния клуб.

Основните характеристики на хотела са: 126 елегантни стаи за гости със съвременен декор, включително Стандартни, Супериорни и Делукс стаи, една стая с достъп до хендикап. Хотелът разполага също с 15 просторни апартамента, включително Junior Suites, Superior Suites, Deluxe Suites , Executive Suite и президентски апартамент, всички оборудвани с LCD телевизор с 60 различни канала, мини бар и в
Ежедневна услуга за пране и химическо чистене на гости.

Безплатен Wifi интернет достъп във всички области, за да сте свързани по всяко време.

Три ресторанта – The Top Restaurant, сервиращ Gourmet Food, Лоби ресторант, където се сервира изключителна закуска на шведска маса и Vera by the Pool ресторант, където всяка събота и неделя се предлага барбекю.

В The Lounge Bar and Gallery Bar в приземния етаж се сервират напитки, коктейли, закуски и торти, включително най-доброто еспресо в града.

Хотелът предлага 24-часов рум сървис, 24-часов бизнес център, 24-часова рецепция с стая за багаж, 1000 квадратни метра вътрешен плувен басейн, фитнес център, финиш сауна, био сауна, 3 водовъртежа и турска баня, салон за красота, тай масаж, два външни плувни басейна с пълно обслужване, бар, ресторант и тенис корт.

Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с партньорството на Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания, Гръцко-руската търговска камара и други.

Материалът BALKAN BUSINESS AWARDS 2022 е от НОВИНИ.