Продуктът е универсалният подарък за предстоящите именни дни

Близо 7 пъти ръст в продажбите отбелязва по празниците най-новото предложение на Lidl – подаръчният Lidl ваучер, който все повече се утвърждава като предпочитан универсален подарък за всеки повод.

Подаръчният Lidl ваучер може да бъде зареден с желаната сума в размер от 10 лв. до 195 лв. и е изключително удобен с това, че може да се използва във всички магазини Lidl в страната за неограничен период от време и брой пазарувания, до изчерпване на заредената сума. С него клиентите на веригата могат да избират от пълната гама артикули в магазинната мрежа – от широка гама хранителни продукти с оптимално съотношение качество-цена, богата селекция винен асортимент и напитки, дрешки и играчки за най-малките, както и богат избор от качествен нехранителен асортимент – от висококачествен текстил на изгодна цена до различни аксесоари за дома.

Така подаръчният Lidl ваучер се превръща в чудесна идея за деца, възрастни родители и на практика за всеки, защото с него може да се закупи всеки артикул във всички Lidl магазини. Още по-подходящ той ще бъде за предстоящите именни дни – Антонов и Атанасов ден, както и други празнични поводи през следващите месеци, когато отново ще зарадва всички, които търсят най-добрия подарък за своите близки.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 86 магазина в 45 града и над 2 300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.