Съвместна колекция #LETSDENIM ще бъде налична в началото на март 2018 г. и за първи път ще предложи и модели за деца

Само седмица след бляскавия дебют на #LETSCELEBRATE, Хайди Клум и Lidl вече са готови със своята трета съвместна колекция. Тя залага на вечната класика – денима, и не случайно, носи името #LETSDENIM. Модната линия ще влезе в магазините на Lidl в началото на март месец догодина и ще предложи на потребителите класически дънки, серия деним предложения и за първи път – колекция, специално създадена за момичета.

Модерните визии този път са вдъхновени от втория дом на Хайди Клум – Лос Анджелис. „Винаги съм била голям почитател на денима. Можеш да го комбинираш по много начини и е подходящ за всеки случай. Колекцията #LETSDENIM отразява именно тази гъвкавост и може да бъде адаптирана към всеки един стил“, споделя световноизвестният модел.

Денимът дава възможност за различни комбинации, без значение дали става въпрос за тесни джинси, ежедневна риза от деним или дънково яке. Елегантни пуловери, раирани тениски и модерни раирани чорапи ще придадат на колекцията весел и разчупен вид. Колекцията за момичета ще включва гащеризони, суичъри и други деним предложения. Творческа, градска и динамична – напълно в стила на Лос Анджелис, линията отразява не само стила на Хайди Клум, но и градската модерна визия на Lidl.

„След двете успешни съвместни колекции с Хайди Клум, ще се радваме да представим на нашите клиенти един от водещите акценти в модата не само за жени, но и за момичета – именно такъв безспорно е денимът. От началото на март 2018 г. в нашите магазини клиентите ще могат да се насладят на новата линия, която ще има характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Новата линия #LETSDENIM ще бъде налична във всички 86 магазина на веригата в страната като част от „Модната седмица на Lidl”. Едновременно с идването в България, новата колекция на световноизвестния модел ще дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 28 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 86 магазина в 45 града и над 2 300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.