Обичаната водеща гостува в инициативата Е-Академия на издателство Клет България

Телевизионната водеща Десислава Банова-Плевнелиева е следващият лектор в популярния формат Е-Академия на издателство Клет България, посветен на личностното усъвършенстване и развитие на практическите умения за българския учител. Онлайн срещата ще се проведе на 28 април от 17:30 часа, а темата, на която е посветена, е „Търсенето на смисъл – двигател в личностното израстване“. Всички желаещи могат да заявят участие тук.

По време на събитието тя ще допусне аудиторията до вълнуващите и значими моменти в живота ѝ и ще сподели за смисъла и каузите, които са движеща сила в нейния професионален и житейски път. В края на срещата всеки ще има възможност да зададе своите въпроси по темата.

За мен е удоволствие да гостувам в страхотната инициатива Е-Академия на издателство Клет. Важно е да отделяме време на значимите теми за личностното ни развитие и за смисъла, който стои зад всичко, което правим в професионалния и личния си живот – теми, които често остават на заден план в забързаното ни ежедневие. Нямам търпение да споделя с аудиторията за моя път, белязан с трудни моменти и постигнати успехи, но и много усърдие и постоянство. Път, който следвах и продължавам да следвам, търсейки смисъла и каузите, и по който израснах духовно и професионално.“, коментира Десислава Банова-Плевнелиева.

Десислава Банова-Плевнелиева е водеща с 20-годишен телевизионен опит, позната на зрителите като дългогодишна водеща на „Прогнозата за времето“ на NOVA, както и с документалните си материали за климатичните промени, с които печели международно признание. Тази година тя се завърна на екран като автор на поредицата „Тук и сега“ в „Събуди се“, отново по NOVA. В него тя представя популярни хора на изкуството, театъра, киното, музиката и политиката.

Инициативата Е-Академия на издателство Клет България има за цел да представи интересни истории на популярни обществени личности от България. Вълнуващите срещи, организирани за българските учители, засягат различни теми, които винаги са фокусирани върху личностното самоусъвършенстване.