Мастурбирате ли на работното място?

Вместо да се оплаквате от делови проблеми или многото работа – направете нещо умно – ободрете се със секс на работното място. Ако сте верни на половинката си ще намерите начин кога и как да ѝ причините сексуална засада. Най-лесно е уж „да ви вземе от работа“. От тук нататък импровизирайте. Внимавайте да не е пред охранителните камери. Но ако, това че охраната ви гледа – ви възбужда, защо не. Възможно е и шефа да ви гледа – почти винаги имат достъп през телефоните си, за да следят както се случва в офиса им.

Сюжет „секс сред работа“ е ниска летва. По-интересното е докато в офиса кипи усилен труд, а вие  си организирате секс-приключение. Шокирайте любовната си половинка с неприлично изкушение в работно време. Сексуалното изнудване по време на работа може да причини сериозен оргазъм.

Друг вариант е да завъртите любовни приключения с колега.
Много се е изговорило за вредата от интимните отношения на работното място. Но, въпреки това, какво ще кажете за секс върху бюрото на шефа? Сложно ли е?
Да започнем с нещо по-лесно.

Развихрите въображението си по време на оперативка. Например, като си представяте готиния колега или колежка в най-интимна ситуация. Използвайте деловата атмосфера като силен афродизиак.

Неотдавна из интернет се разпространяваше статистика от проучване на Approved Index в Англия – в кой бранш има най-много интимни връзки между колеги.
Мода – 83.87%
Политика – 80%
Транспорт и логистика – 75.93%
Строителство – 75%
Банки/финанси – 70%
Публичен сектор – 70%
Технология и IT – 68.94%
Инженерство – 68.52%
Продажби – 68.35%
Медии и реклама – 68.18%
Човешки ресурси – 67.27%
Други – 66.67%
Телекомуникации – 66.67%
Туризъм – 66.67%
Търговия на дребно – 65.35%

Доколко цифрите са се видоизменили не е ясно, но едно е сигурно – няма сексуално активен човек, който да не е правил секс на работното си място или поне да си фантазира за такъв.

Още по-смелото приключение е мастурбирането в офиса. Не е задължително да е в тоалетната, докато чувате гласа на сексуалния си провокатор. Ако имате собствен кабинет или поне достатъчно прикрито местоположение на бюрото си – възбуждайте се докато наблюдавате колегата или шефа. Изберете този който най-бързо ви провокира еротичните фантазии.

Ако го няма – обадете му се. Гласът е най-силният вибратор. Ако той ви се обади – не пропускайте сексуалната възможност да се възбуждате, докато ви говори за работа.
Забелязали ли сте някоя колежка продължително време да потропва с крак? Не е нервно вибриране на крака. Това си е чисто мастурбиране. Независимо дали краката са кръстосани или не, клиторът е във вихъра на удоволствието – бъдете сигурни.

Работната атмосфера е силен афродизиак. Удоволствията са безгранични. Крайната цел не винаги е оргазъм или еректирал член.. Тантра взаимоотношенията генерират сексуално напрежение, което освен моментно удоволствие е една „ядрена“ бомба, която все някога ще се взриви в бурен секс и неизживени удоволствия.

Всичко казано до тук може да се случи само между подходящите партньори. Всеки безразборен опит е риск да си докарате проблеми, вместо приключения.