Борса за дървен материал в София

Независимо дали сте управител на строителна фирма, занаятчия, любител и имате хоби да използвате и създавате с дърво или просто сте решили сами да си направите ремонт и търсите борса за дървен материал, за да закупите нужното, то разгледайте качественият дървен материал на Фирма „ЕМСИЕН-3 ООД“ или най-добре се свържете с тях лично, за да споделите от какво се нуждаете.

Статията не е рекламна, а благодарствен жест за доброто обслужване, качествените материали и перфектните бизнес отношения.

Борсата предлага качествен дървен материал от Родопите. Добиват иглолистна дървесината от регламентирани и сертифицирани места. А това е гаранция, че материалите са от достатъчно старо дърво, което е първо качество и годно за използване за сериозни проекти като ремонт на покриви, носещи греди, дървени къщи и всичко, което е нужно за траен и устойчив строеж или ремонт.

Какво предлага още Фирма „ЕМСИЕН-3 ООД“?

  1. Безплатно товарене в превозното средство.

2. Превенция на дървесината от дървояди, насекоми, плесени и гъби като я импрегнират  във вана с импрегнант на Bochemit QB по стандарта EN-ISO9001 който отговаря на международните стандарти.

3. Предлагат изсушена дървесина, която е преминала през специализирана сушилна камера за да достигне влажност 8-12%.

4. Предлагат сухи талпи/дъски с дебелини 2см, 3см, 4см или 5см

5. Предлагат транспорт в рамките на София и близките населени места.

От тях може да закупите: греди, дъски, талпи, летви, сачак, челни дъски, дюшеме и др.

В случай, че вашият бизнес или личен проект е по-мащабен, може да следите промоциите, който предлагат периодично.

Фирма „ЕМСИЕН-3 ООД“ е борса за дървен материал от високо качество. Задоволяват както българският пазар, така и в чужбина – Австрия, Гърция, Белгия, Турция, Македония и други държави.

Имат възможност за изпълнение на поръчки с нестандартни размери. Много фирми от страната работят дългосрочно с тях, но най-активни освен София са Пловдив, Бургас и Варна.

Софийската Борса за дървен материал предлага и няколко допълнителни услуги:

Импрегниране на греди – потапяне на греди в специална вана с импрегнант, който се абсорбира от дървото и по този начин импрегнанта предпазва дървесината от повреждащи дървото – дървояди, плесен, гъби и др

Рендосване на греди – могат да бъдат рендосани от всички страни или само от избраните от Вас страни.

борса за дървен материал

Челни греди – дъски с изрязани елементи в долната част, плюс фрезовани хоризонтални линии по дължина.

Права шарка

Първокачествена суха дъска с фрезовани две успоредни линии по цялата дължина на дъската.

Заоблена шарка

С фрезовани полукръгове през няколко cm разстояниедървен материал

дървен материал

 „ЕМСИЕН-3 ООД“  е Борса за дървен материал, която работи с фирми за ремонт на покриви, фирми за изработване на дървени къщи, фирми за изработка на мебели и др.

Още за качествения дървен материал може да прочетете тук http://darvorezba.org/kade-kachestven-darven-material-borsa-za-iglolistni-darveni-gredi/

Ако сте строителна фирма, фирма за ремонт на покриви, фирма за изработка на мебели, занаятчийско ателие… и търсите за бизнес партньор борса за дървен материал, то непременно се свържете с „ЕМСИЕН-3 ООД“ .