Гостите на „Спортното сърце на София“ ги очакват Street Dance Battle и турнири по настолни игри – Catan, Azul и Yu-Ghi-Oh!

На 04 юли, неделя, феновете на стрийт денс-а могат да премерят сили на сцената на „Спортното сърце на София“. От 18:00 ч. започва епична „битка“ между танцьорите, в която всеки желаещ може да се включи с предварителна регистрация на мейл, поосечен във Фейсбук страницата на Euro Camp.

В понеделник, 5 май (понеделник), музикалната програма продължава в 19:00 ч. с K-POP шоу. Сигурно много от Вас са чували за BTS – една от най-големите K-POP групи в света! Дори и да не сте, то непременно трябва да се запознаете с едни от най-добрите K- POP Dancer-и в България, които ще взривят сцената на Euro Camp с феноменалните си изпълнения – Toxic, N.O.X, D.I.Y и Satellite.

Веднага след тях, от 20:00 ч., Южен парк 2 ще се понесе на крилете на емоция от високо ниво на елегантност и класа. K.LINA /Калина Баткова/ ще ви пренесе в други светове. Песните ѝ са нежен коктейл от акустичен поп и класически рок с ретро елементи. Изгряващата музикална звезда завършва в Лондон Бизнес мениджмънт и Музика. Заедно с колеги от Музикалната Академия създават група, с която се изявяват в култови лондонски клубове, между които и „Half Moon“ – сцена, на която дебютират The Rolling Stones!

За почитателите на настолни игри не липсват и поредица от интригуващи турнири. Любителите на CATAN могат да премерят сили в турнир на 8 юли, четвъртък, от 18:30 ч. На 9 юли, петък, от 18:00 ч. ще проверим, кой е най-добър на AZUL, а в последната събота на Euro Camp (10 юли) от 10:00 ч. може да се включите в турнира по Yu-Ghi-Oh!

Цялата програма на EURO CAMP можете да следите във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp

Материалът Концерт на K.LINA и K-POP шоу на Euro Camp е публикуван за пръв път на НОВИНИ.