Първият голям концерт за изпълнителя от „Гласът на България“ е в родния му град

Турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour приветства на сцената в Бургас една от големите надежди на българската музика – Кристиан Грънчаров, финалист в „Гласът на България“. Това ще е първи голям концерт на новоизгряващия талант извън музикалните формати. За самия него мястото на провеждане на концерта е от изключително важно значение – Бургас, не е само градът, в който е роден, но е и най-любимият за изпълнителя.

Кристиан Грънчаров, известен също като Kris Gran, е полуфиналист в отбора на Графа в последния сезон на „Гласът на България“. Занимава се с поп музика, но се влияе и от много други жанрове. Обича да свири на китара и пиано, както и да пише по някоя друга песен, когато му дойде музата. „Вярвам в доброто и любовта и именно това са нещата, които ми помагат да намеря моето вдъхновение“, сподели Кристиан, страхувайки се да не звучи банално.

На 5 юли от 21.00 часа на Централен плаж на концерта на Coca-Cola и The Voice в Бургас очакваме да чуем любими летни хитове в изпълнение на лъчезарния талант. Малко след него на сцената в морския град ще се качат и балет Nova ,DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Тита, Криско, както и Мария Илиева.

Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.