NovaCity Group е лидер във високия клас строителство и финалист за LUXURY Property AWARDS 2021

Приоритетните за определени райони на София луксозни имоти вече навлизат и в Студентски град, който доскоро беше предимно ниско бюджетен квартал за студенти, посочват организаторите на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Престижният форум за най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се състои на 1 октомври 2021. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.

Сред финалистите в конкурса е и базираната в София NovaCity Group – инвестиционна компания с над десетилетие опит на българския пазар на недвижими имоти и над 40 години присъствие в световен мащаб. Главният фокус на групата е насочен към жилищния сегмент и през годините е опознала в детайли пазара и влагането на иновации на българска територия, с цел развитие на този пазарен сегмент на едни по-взискателни нива, подчинени на високи стандарти.

Екипът от професионалисти на NovaCity е специализиран в изграждането на жилищни проекти – от малки до мащабни, концентрирани основно в столицата. Работата с висококвалифицирани проектантски екипи и експерти, позволява на NovaCity да реализира своите проекти в различни етапи до цялостното им завършване.

Проектите на NovaCity имат за цел да предизвикат в клиентите усещане за лукс във визия и комфорт. Тази ангажираност към клиентите се вижда и в слогана и логото на групата: „Нищо друго, освен съвършенство“. Стремежът към съвършенство, амбицията продуктът непрекъснато да се подобрява и принципът за завършеност на проектите до последната стъпка и детайл са отличителна черта на компанията.

НоваСити Груп е финалист в престижния конкурс и с новия си проект за луксозно жилищно строителство – НоваСити Вижън в София.

С почти 16,000 кв.м. разгърната площ с жилищна и търговска част, сградата NovaCity Vision предоставя голям избор на различни видове и размери апартаменти. Проектът е внимателно разработен в детайли за всеки обект в него и разполага с просторна вътрешна градина с много зеленина и места за отдих, големи фоайета с работен кът и общи части, проектирани в предизвикателни, но хармонични цветове. Разположен в южната част на София, Студентски град е не само образователен център, но и прекрасно място за живеене, което привлича студенти, семейства и инвеститори, благодарение на едни от най-добрите университети в страната, разположени в района, оживения нощен живот, наличието на множество магазини, обществени дейности и услуги и бързия достъп до различните части на града.
По време на церемонията ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

Материалът Луксозните имоти навлизат и в Студентски град е публикуван за пръв път на НОВИНИ.