Франчайз бизнесът на Mail Boxes Etc. оперира с 2800 локации в целия свят, специализирани в цялостна логистична и маркетинг подкрепа на малкия и Първият франчайз център на Mail Boxes Etc. /МВЕ/ в България е в гр. Троян. Той се открива след двата собствени центъра на МВЕ България в страната, които се намират в София на престижните локации Garitage Park и бул. Витоша. Политиката на МВЕ България е да изгради дългосрочен бизнес като отвори франчайз центрове във всички областни градове в България, както и в големите производствени локации и курортни селища.

MBE България се присъедини към голямата група на Mail Boxes Etc. през 2022 година. С нарастването на бизнеса с опаковки и доставки, графичен дизайн и печат, маркетингови решения и наемане на пощенски кутии ние предоставяме възможност за създаването на печеливш бизнес за нашите партньори като сме специализирани в оказване на подкрепа за малкия и средния бизнес като гръбнак на икономиката. Щастливи сме, че град Троян стана част от голямото международно семейство на МВЕ с повече от 2800 локации по цял свят.“, каза Емил Ботушаров, Управител на MBE България.

Приветствам избора на гр. Троян, като първа локация за развитието на франчайз мрежата на МВЕ България. Бизнесът в нашия регион е жив и спецификата му, малки и средни предприятия, отговаря точно на целите и услугите на МВЕ.“, каза г-жа Донка Михайлова – Кмет на община Троян и пожела успех и дългосрочни партньори на новия център на МВЕ в града.

Много съм развълнуван, че вече сме част от добре развитата мрежа на МВЕ. Подкрепата, обученията и предоставеното ни knowhow е сигурен път към успеха. Радвам се, че първият франчайз център се открива точно в гр. Троян. Вярвам, че услугите ни ще са в подкрепа на всички предприемачи и жители в региона.“, каза управителят на МВЕ Троян, Мирослав Маладжиков.

Откриването на МВЕ центъра в Троян на ул. Васил Левски №14, се състоя на 24-ти ноември в присъствието на г-жа Донка Михайлова – Кмет на община Троян, инж.

Петко Пенков – Председател на Общински съвет Троян, г-жа Розалина Русенова – Зам.-кмет на община Троян и представители на местния бизнес и граждани на общината.