Програмата „Аз съм Лили“ предлага кариерен старт и необятни възможности

 „Лили Дрогерие“, една от водещите търговски вериги за козметика и битова химия с над 100 магазина в цялата страна, отваря врати за младите хора, които имат желание да учат и да се развиват професионално в областта на търговската дейност.

Старт с перспектива

Лили Дрогерие“ кани студентите последна година и наскоро дипломиралите се в своята Мениджърска програма за млади таланти 2023. На обучаващите се в гр. София се предоставя 6-месечен стаж с трудов договор и месечно възнаграждение, както и възможност за постоянна позиция след успешното завършване на програмата. „Аз съм Лили“ има мисията да открие млади хора, които се припознават в ценностите на компанията и са готови за кариера с летящ старт.

С мисъл за младите таланти

Важна част от стратегията на „Лили Дрогерие“ е активната работа за изграждане на професионалисти в различни бизнес направления. От компанията търсят млади хора, които се стремят към реализация в този динамичен сектор. По Мениджърската програма за млади таланти 2023 ще се обучат следващо поколение мениджъри по предварително изработен план с конкретни цели и стъпки на действие. Те ще имат уникалния шанс да работят в сигурна и здравословна бизнес среда, с доказан и утвърден екип, с богат опит в сферата на търговията. Целта е да свържат теорията с практиката, за да усетят своето истинско призвание. Не на последно място, ще се запознаят отблизо с бизнес средата, както и с културата на работа в „Лили Дрогерие.

Кандидатстване

Условията за участие и формата за кандидатстване могат да бъдат намерени тук. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност съгласно Закона за защита на личните данни. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю с екипа на „Лили Дрогерие“.