Имаме удоволствието да ви представим ZelenaZebra.com – революционен уебсайт, който предоставя актуална информация в реално време за офертите за хранителни стоки в търговската мрежа. С нашата модерна търсачка клиентите вече могат да намерят най-добрите оферти за любимите си продукти по-бързо от всякога, без да се налага да преглеждат безброй брошури.

Нашият софтуер проверява над 300 от основните и често купувани продукти, като непрекъснато разширяваме списъка с продукти и магазини. Освен това клиентите могат да се абонират за известия за конкретни продукти и да получават известия всеки път, когато любимият им продукт е някъде на промоция.

„Развълнувани сме да пуснем ZelenaZebra.com и да помогнем на нашите клиенти да спестят пари и време при пазаруването на хранителни стоки“, казва основателят на ZelenaZebra.com.

“С нашата всеобхватна търсачка и система за известяване клиентите могат лесно да намерят това, което търсят, и никога повече да не пропускат промоция на любимите си продукти! Радваме се, че имаме повече от 2000 потребители и около 1500 души на уебсайта ежедневно.
Това е огромна победа за нас и се надяваме, че ще продължим да отговаряме на очакванията на хората.“, допълни той.

Независимо дали сте зает родител или студент, който се съобразява с бюджета, Zelenazebra.com ще бъде ваш верен помощник.

Посетете Zelenazebra.com днес, регистрирайте се безплатно и започнете да пестите от любимите си продукти!

От ZelenaZebra.com обещават, че скоро ще има и още опции и функции, които ще помагат всички да пестим.