Николай Николов поема длъжността директор „Бизнес продажби и маркетинг“ в Теленор България, считано от юли тази година. Николов започва работа в компанията през 2004 година, като за този период заема различни търговски позиции. От 2012 година е на ръководни длъжности, като последната от тях е мениджър „Стратегически бизнес продажби“. Под негово ръководство са постигнати важни стратегически сделки и са привлечени големи бизнес клиенти.

„С неговия опит, умения и доказани резултати, съм сигурен, че ще продължим да бъдем свидетели на успеха в този важен за компанията ни сегмент. Уверен съм, че със съвместна работа заедно с нашите партньори бизнес екипът ще продължи да постига силен растеж. Пожелавам му късмет и успех в новата му роля“, коментира Богдан Узелац, главен търговски директор в Теленор България.

“Това, което ни отличава на пазара е изключително виокото ниво на обслужване и отлична комуникация с нашите бизнес клиенти. Фокусът на целия ни екип е да продължаваме да поддържаме и дори повишаваме удовлетвореността на клиентите ни, защото за нас, а и за бизнеса, това е изключително важно. Само по този начин можем да продължим да предлагаме отлични телекомуникационни и дигитални продукти и услуги в подкрепа на бизнеса у нас.“, заяви Николай Николов.

Един от последните продукти, които телекома предложи на българския бизнес, е приложението „Digital Office”. Неговата основна цел е да дигитализира и улесни взаимодействието и комуникацията на компаниите с техните служители, особено във времена на все по-налагащата се тенденция за работа от разстояние. Преди няколко дни продуктът получи две отличия от годишните нагарди на b2b Media за „Мобилна иновация“ и „Технологична иновация на годината“.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Теленор България

Теленор България, част от PPF Group, е водеща телекомуникационна компания, предоставяща модерно мобилно изживяване и свързаност на световно ниво на над 3 милиона потребители. Клиентите на Telenor се възползват от ненадмината по своето качество мрежа, четирикратен носител на сертификата Best in Test, от несравнимо клиентско преживяване и уникална комбинация от цифрови услуги, мобилни технологии и развлекателни решения. Теленор има водещ в сектора на телекомуникациите подход за създаване на стойност за потребителите и инвестиции в технологии от ново поколение, водещи до положително въздействие и промяна за обществото и околната среда.

PPF Group

PPF Group е международна инвестиционна компания с инвестиции в множество индустрии като финансови услуги, телекомуникации, биотехнологии, недвижими имоти и машиностроене. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност 44 милиарда евро, като за организацията работят 98 000 души в (към 30 юни 2020 г.), и оперира в 25 страни в света.