СПА-иновациите са във фокуса на Балканските туристически Оскари 2020

Най-новият мащабен и иновативен шедьовър за СПА-туризъм – GRAND RESORT PAVEL BANYA – Medical & Spa EpiCentrum, е финалист. за Балканските Туристически Оскари, посочват организаторите ВИП Комюникейшън.

Церемонията за шестото издание на Balkan Awards of Tourism Industry 2020 ще отбележи значимите постижения в сектора.

Събитието ще се състои на 21.12. 2020 г. от 20 ч. в хотел МАРИНЕЛА, София.

Balkan Awards of Tourism Industry 2020

Иновативните СПА-програми за лечение и рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат и ортопедично-травматични увреждания на централната и периферната нервна система, ще превърнат новия хотел в още една важна иновативна дестинация за Балканите.

Grand Resort Pavel Banya се намира в непосредствена близост до идеалния център на България, на удобно разстояние от всички големи градове и летища на страната. Идеално място за сладко бягство
в сърцето на световноизвестната Розова долина и Долината на тракийските владетели. Именно тук е един от най-емблематичните и изобилстващи на природни ресурси, атракции, забележителности, събития и исторически мистерии региони в България.

Balkan Awards of Tourism Industry 2020

Комплексът предлага модерни спа, уелнес и лечебни зони, балнеология и кинезитерапия.

Широката гама от услуги и процедури сред красотата на Централен Балкан и Средна гора ще бъде уютна и сбъдната мечта за всеки гост.

Услугите, които комплексът ще предоставя на гостите са:

• Хидротерапевтичен сектор с около 20 различни хидромасажни вани и капсули

• Зона за третиране с луга и парафин

• Зона за електро и светoтерапия

• Кинезитерапевтична стая

Автентични терапии с уникални местни растения, билки, етерични масла и продукти, приготвени с роза Дамасцена, лавандула, мента, безсмъртниче, маточина, лайка и др.

• Просторен Спа и допълнителен VIP Спа център

• Закрит басейн с термална вода

• открит акватоничен басейн с термална вода

• открит басейн с термална вода и лаундж зона

• Многофункционална уелнес зала за ВИП-гости, нуждаещи се от релакс и усамотение.

Комплексът ще разполага също с фитнес център,
пиано бар, 2 ресторанта, вътрешен амфитеатър за MICE, детски и PlayGround зони, прилежащ голям парк.

Balkan Awards of Tourism Industry 2020

Комплексът има невероятна планинска гледка към най-атрактивната част от Национален парк „Централен Балкан“ (част от ЮНЕСКО).

Разходката до Павел баня дава още куп туристически възможности – разходки сред природата на Стара планина и Средна гора, риболовен туризъм в един от най-големите язовири в България – Копринка, екстремен туризъм – делтапланеризъм и парапланеризъм, алпинизъм, планинско колоездене, офроуд и др.

Районът е известен по целия свят със своите обекти на културно-историческо наследство – Долината на тракийските царе, Паметникът на свободата, Храм-паметник Шипка, Паметникът на Бузлуджа. Съхранява своите традиции чрез редица събития като проява на фестивален и ритуален туризъм – Празник на розата и кампании за бране на рози през май и юни, Дни на тракийската култура, Кукерски празник (Кукери) и др.

Предстоящото откриване на Grand Resort Pavel Banya е през 2021 г. и ще донесе на гостите си едно епично преживяване, категорични са инвеститорите в курорта.

Общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма от различни държави ще превърнат София в столица на Балканите.

Материалът Новият хотел GRAND RESORT PAVEL BANYA – Medical & Spa EpiCentrum е финалист за престижните награди е публикуван за пръв път на НОВИНИ.