Арт събитието “Рисуване и вино” на открито отново ще радва жители и гости на града

Поле от слънчогледи ще разцъфе на площад Иван Вазов в гр. Костинброд на 25 юни, петък. Община Костинброд организира за втори път безплатното арт мероприятие “Рисуване и вино” на открито.

След творческото предизвикателство да претворят на белите платна романтичен залез на язовир Маслово, жители и гости на града ще могат да развихрят своите четки и въображение в центъра на града, и пред очите на минувачи да сътворят чудно поле от усмихнати слънчогледи.

Участниците ще създават своя шедьовър под напътствията на професионален художник, наслаждавайки се на приятна музика и чаша ароматно вино. Началният час на събитието е 18:00 часа, а продължителността на рисуването ще е около три часа.

За да се включат в арт събитието, желаещите трябва да се регистрират предварително и ще им бъдат подсигурени всички необходими материали за рисуването. Създадените картини ще останат за тях. Местата са ограничени. Повече информация за събитието  и регистрацията за „Рисуване и вино: Слънчогледи“ можете да следите във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/526919175103881

Материалът Поле от слънчогледи ще разцъфе на площад Иван Вазов в гр. Костинброд е публикуван за пръв път на НОВИНИ.