Колко Лондон можем да „забъркаме“ в София? През последните две години английски улични музиканти свириха в централното бар каре, обсебен от котки и еднорози татуист маркира най-смелите, а чаен експерт разказа, показа, че и донесе да си „отпием“ от лондонската чаена култура. Дано да сте внимавали в случката, защото тази година ще трябва да покажем какво сме научили и да си го направим лондонско без помощ от Острова.

„Лондонфикацията“ на София ще e от човек на човек, от бар на бар, от идея на идея. За да те вдъхнови BEEFEATER GIN избира петима български артисти, които водени от мотото IT HAS A BIG TASTE ще приложат лондонската естестика върху това, което умеят да правят най-добре. Старт дава визуалният артист Жоро Панчев, след което щафетата поемат MIAM с концепцията си за pop-up кулинария извън клишето. Моделът и музикален селектор Ивета Димитрова ще покаже как го разбира брита в музиката, а следващата стъпка ще е в ръцете и ножиците на Пламен Димитров, който ще ни помогне да изглеждаме лондонски – поне що се отнася до прическата. Power Pops, плодовите сладоледи на клечка, ще поемат оттам, за да сложат в блендера малко Лондон, пък да видим каква смес и в каква форма ще излезе. Всеки артист има за задача да създаде проект, с който да вдъхнови теб и следващия „с изключителен вкус“ по веригата. Следи представянето на проектите всеки вторник на beefeaterbg.com.

И за да има още повече Лондон в София, тематични вечери ще се случат на ключови места в града. Няма да ти е трудно да ги познаеш по хипнотизиращото червено и добрите коктейли. 2017 е и годината, в която BEEFEATER GIN намери своята нова визуална идентичност. Посланието, което ти изпраща е да избягаш от Лондон на стереотипите и туристите и да усетиш Лондон на местните, на тези, които всеки ден го правят това, което е.

Вдъхнови се от Лондон, пресъздай част от него в София и предай нататък!

Първият вече реализиран проект е на Жоро Панчев и е тук: www.beefeaterbg.com/people/joro-panchev/

BEEFEATER

BEEFEATER BEEFEATER BEEFEATER BEEFEATER