115 хил.лв. са нужни за лечение на малката Лили

Собственичката на модна къща „Киара Фешън“ Гергана Апостолова посвети рождения си ден на малката Лили, която е с диагноза аутизъм, генерализирано разстройство на развитието и забавено умствено развитие. Приятели на дизайнерката се включиха с дарения за събиране на 115000 лева, необходими за лечението на малкото ангелче.

 

Националното сдружение на сираците в България се присъедини към призива на рожденичката, която в началото на годината получи най – високото отличие на сдружението за Добродетел на годината и стана почетен член на организацията. Благотворителните инициативи на Гергана Апостолова са ежедневие – всяка година тя дарява прекрасни рокли и аксесоари на абитуриенти в неравностойно социално положение, сподели председателят на НССБ Слави Михайлов.
Сред гостите-дарители на благотворителния рожден ден бяха бившата тв водеща Миглена Ангелова, организаторката на престижни конкурси за красота Миглена Савова, бизнесдамите Таня Китик и Биляна Тончева, журналистката и пиар Патриция Кирилова, художничката Дили Бозаджиева, Ива Владимирова, Здравка Тотева, Станка Калева, Мартина Ботева и други.

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:
КЕЙ БИ СИ БАНК БЪЛГАРИЯ IBAN:
BG10 RZBB 91551015026516 ЛЕВА
ТИТУЛЯР: Лилия Станимирова Петкова

Материалът Топ дизайнерката Гергана Апостолова посвети рождения си ден на болно дете е от НОВИНИ.