В последните дни на ноември се срещаме се с един от най-красивите ни модели – Диляна Попова, за да й зададем няколко вечни въпроса за красотата. Намираме се в сърцето на София – локацията е ул. „Герлово“ , а обстановката е повече от вдъхновяваща – стари красиви антики, великолепни картини и развълнувани хора, които се суетят около българския успешен модел и подреждат или избягал кичур от красивия й кок или добавят още малко руменина върху прекрасното й лице. След седем години синеоката красавица отново застава зад обектива на Костадин Кръстев – Коко, за да представи новата есенно/зимна колекция на бранда 29DESIRES, вдъхновена от барока, ренесанса и ювелирното изкуство.

Tази есен брандът празнува своят седми рожден ден (29.11), като точно преди седем години Диляна е лицето, което представя първите дизайни на колекцията в екип от същия съвършен състав:  фотографът Костадин Кръстев – КОКО, гримьорът – Елиза Попова и коафьорът- Гергана Маджарова, начело с криейтив директорът Жоро Драгнев.

Със създаването на on-line бранда www.29DESIRES.com , красивата Диляна прегръща идеята да предаде емоцията на визиите създадени от дизайнера. Днес, седем години по-късно, тя продължава тази своя мисия и я пренася по елегантен начин с акценти вдъхновени от барока, ренесенса и ювелирното изкуство.

Локацията избрана за провеждането на фотосесията също не е случайна – живописният антиквариат “Marché ANTIQUE”– собственост на бизнес дамите Силвия Заимова и Лорета Караминчева, напълно предразпложи екипа професионалисти със своята изящна атмосфера.

 Като една от най-красивите жени в България, за теб кое е нещото, което олицетворява женското присъствие?

Излъчването, осанката, жестовете,  погледът и начинът, по който една жена  се усмихва.

Изяществото във времето на барока и ренесанса са вдъхновение за колекцията. Ти самата интересуваш ли се от изкуство?

Обичам изобразителното изкуство, обожавам епохите, те винаги дават посока и винаги ще вдъхновяват!

Красивите дрехи способни ли са променят светоусещането на жената, която ги носи?

Определено – ДА, дрехите са израз на вътрешното ти усещане. Визията е огледало на вътрешния свят на всяка жена.

Атмосферата тук е страхотна, какво те свързва с  29DESIRES?

Познаваме се от много години и преди всичко сме приятели, а това е стабилна основа за съвместна работа, защото винаги е удоволствие !:)

Как стигна до решението да прегърнеш концепцията на бранда и да я предадеш,чрез личната си емоция?

Имам пълно доверие на Жори и знам, че когато ми предлага нещо, то е защото вече знае как ще изглежда .

Какво би посъветвала всяка жена, която иска да се чувства по-уверена в себе си?

Всяка сутрин поглеждайки се в огледалото да си казва: Обичам те !:)

29DESIRES има честта да е номиниран в категория “Най-добър дизайнер ready-to-wear”  на наградите –  Code Fashoin Awards.

Можете да подкрепите бранда тук .

Антиквариатът “Marché ANTIQUE” може да откриете на ул. “Герлово” 3, гр. София  или на: www.1stdealers.com