Японците разсъждават цялостно, ето защо кулинария, изкуство и философия са неразделни. Компанията KAI , със седалище в Токио , вече над 110 години развива традицията в производството на режещи инструменти и сродни изделия с отлична функцион алност, острота и дълъг живот. Благодарение на тези качества , продуктите KAI автоматично се причисляват към най-добрите в света.

Качество и съвършенство се дължи на една вековна култура и традиция в японското самурайско изкуство на коване на мечове. Професионалните серии готварски ножове са част от широката палитра продукти на KAI , които са с красиви форми и изключително добре съобразени спрямо приложението си.

Те съчетават перфектен дизайн и най-модерна техника с полъх от културата на храненето на Далечния изток. Представяме Ви : SHUN Серията SHUN принадлежи към най-обхватните серии дамаск и ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи.

Всеки нож SHUN получава уникален и индивидуален характер, посредством облагородяване на естествено красивите дамаск и шарки. Така всеки нож се превръща в единствен екземпляр – в произв едение на изкуството, получено чрез ръчна изработка, техника и дизайн.

Техниката, възникнала от ковашкото изкуство на японски самурайски мечове, е адаптирана от серията SHUN за производство на западни форми на остриетата. SHUN предлага на европейските готвачи формите, с които са свикнали, но съчетани с традиционно японско качество. Останалата ни палитра от продукти можете да разгледате на : www.chunche-bg.com