Тя е сред финалистите за Women Leaders Awards 2023

Лечението в чужбина набира все по-голяма популярност у нас, а сред лидерите в тази важна за пациентите услуга е мениджърът на „Медикъл Караджъ“ Звезделина Лютфи.
Тя е сред финалистите за златните статуетки на международния женски форум Women Leaders Awards 2023, съобщава агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от ц еремонията, организирана от Global Industrial Leaders. Тя ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Като управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ Звезделина Лютфи развива дейността на центъра и организира лечението на български и чуждестранни пациенти в чужбина повече от 10 години. Получава редица сертификати и награди в сферата на медицинския туризъм.

Г-жа Лютфи и нейният екип са отдадени на търсенето на иновативни решения и непрестанни проучвания на най-висококачествените и високотехнологични медицински услуги в света. Чрез този подход се гарантира на пациентите на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ достъп до най-добрите решения за тяхното здраве. През годините Звезди, както я наричат повечето пациенти, е успяла да помогне на хиляди хора да намерят решение на здравословните си проблеми и на много семейства да чуят детски плач в домовете си. Тя подкрепя и участва активно в организацията на благотворителни кампании за набиране на средства за лечение на пациенти.

Като управител на здравния информационен център г-жа Лютфи работи усилено, за да предложи работна среда, в която служителите да се чувстват комфортно, да общуват открито и да показват уважение един към друг. Тя подпомага работния им процес и се грижи за тяхното професионално развитие.
Като майка и съпруга Звезди намира сили, любов и подкрепа от двете си малки дъщери и от съпруга Джемал Лютфи.

Звезди се бори устремено и упорито за всеки един пациент на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“. Нейните знания и опит, както и личното ѝотношение към всеки отделен случай са допринесли за изграждане на взаимоотношения на доверие с пациентите, а в много случаи и за развитието на дълготрайни приятелски отношения. Тя приема работата си като мисията, а усещането, че помага на хората по пътя към тяхното оздравяване, за нея, си заслужава всички усилия.
Завършила е Бизнес администрация в Международно Висше Бизнес Училище.

Генерален спонсор на събитието е лидерът в производството на хотелска козметика, на миещи и почистващи препарати със запазена марка „Perilis“ – фирма „Перилис Трейдинг“, която нашумя с производството на иновативни почистващи продукти с полезни бактерии.
Партньор на събитието е Порше Интер Ауто БГ.