Христина Христова е финалист за Women Leaders Awards 2023

Една от най-успешните българки с бизнес в съседна Гърция – Христина Христова, собственик на добре познатите био магазини и e-shop CASA NATURA,

е претендент за златните статуетки на международния женски форум Women Leaders Awards 2023, съобщава
агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от ц еремонията, организирана от Global Industrial Leaders. Тя ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Повече от 20 години Христина живее в Солун, а през тази година ще отпразнува 10-годишен юбилей в областта на търговията с био продукти.
Магазините й предлагат голямо разнообразие от био сертифицирани продукти за здраве и красота като хранителни добавки, чай, билки, подправки, кето, ядки, безглутенови храни и други, произведени както в Гърция, така и в България.

„Вярвам, че обръщайки се към чистата, природосъобразна и качествена храна и козметика, показваме отношение както към нас самите, така и към околната среда, с която се стремим да бъдем в синхрон. Хранейки се здравословно, човек има повече енергия и по-добро настроение да върши чудесни неща, да работи пълноценно и да подобри имунитета си“, споделя рецептата си за успех Христина Христова.
Тя е родена в прекрасния град Сапарева баня, известен с минералните извори и невероятна природа.

Генералният спонсор на събитието – лидерът в производството на хотелска козметика и на миещи препарати – фирма „Перилис Трейдинг“, ще изненада гостите с уникални подаръци от серията иновативни почистващи продукти с полезни бактерии.

Официален автомобилен партньор на събитието е Порше София Изток – оторизиран дилър на Volkswagen.