Регистрацията за събитието продължава, а почти целият капацитет на изложбените щандове е зает

BEGE 2022едно от най-мащабните и значими събития в развлекателната и игралната индустрия, се завръща след 2-годишна пауза, като предизвиква силен международен интерес. Интер Експо Център в София ще бъде домакин на събитието, за което вече 80 фирми-изложителки заявиха участие и капацитетът на трите изложбени зали е почти напълно зает.

Ключова част от BEGE е Източноевропейската конференция на игралната индустрия – EEGS, която се провежда в рамките на изложението. Тя ще бъде предшествана от първото по рода си съпътстващо EEGS събитие – афилиейт конференция, която ще се състои на 22 ноември в Grand Hotel Millennium в София.

BEGE предлага солидни възможности и открива нови хоризонти пред всички професионалисти в индустрията. Изложението поставя акцент върху текущите постижения и иновации в сектора и очертава пътя за следващата година. Така предоставя уникален шанс за създаване на нови партньорства, осъществяване на дългосрочни бизнес отношения и навлизане на нови пазари, посочва Милена Цанкарска, бранд посланик на изложението.

С репутация на едно от най-успешните и иновативни изложения не само на Балканите, но и в Европа, BEGE се радва на засилен интерес, като за поредна година своето участие потвърдиха EGT, Amusnet Interactive, Mеrkur Gaming, Interblock, BetConstruct, Digitain, Apex Pro Gaming, Telematic Interactive/ Palms Bet, Ultraplay, Advansys, Alberici, AlfaStreet Trade BG, Apollo, BULGAMES, Fininvest, Magic play, Road Games International, SUZOHAPP, Winsystem, Zitro, Industrias Lorenzo, Innovative Technology, Casino Gaming Innovation (CGI), Crane payment Innovations (CPI) и други. Сред дебютантите са Unique Technology Solutions, Elninho Consulting, Patir, Al web code, Right Rental, Tyent, Everymatrix and Teknikkart kart sistemleri. Пълния списък с изложителите можете да видите тук.

Организаторите предоставят редица възможности за популяризиране на бранда и дейността на всички изложители и компании от инудстрията.

Официалното откриване на BEGE 2022 е на 23-ти ноември в централното фоайе на Интер Експо Център, а в същия ден в Зала 2 започва и Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS). През целия ден в зоната на EEGS ще протече богата програма от презентации и дискусии по горещите теми в индустрията, а редица компании ще представят своите достижения в Зоната за презентации на изложението. Традиционните награди BEGE Awards 2022 ще бъдат връчени по време на официалното парти на организаторите. Пълната програма на събитието може да видите тук.

Безплатна регистрация за присъствие все още можете да направите от тук.

BEGEизложението на игралната и развлекателната индустрия за региона на Европа ще се проведе на 23 и 24 ноември в Интер Експо Център, София и за поредна година ще събере изложители и посетители от цял свят. Водещото събитие е ориентирано към бизнеса и дава възможност за установяване на търговски контакти и представяне на продукти от развлекателния и игралния сектор, както и технологични продукти за оптимизиране на оперативните, управленските и контролните процеси. Представените сектори обхващат продукти и услуги, застъпени в основната дейност на хотели, развлекателни центрове, търговски комплекси, ресторанти, барове, казина, и др., както и спомагателни продукти от маркетинг сектора, дигиталните технологии, мобилните приложения, системите за сигурност и контрол, вендинг оборудването и др. Повече за събитието можете да откриете, тук: http://www.balkangamingexpo.com/