След двугодишна пауза конкурсът “Мис София” се завръща в търсене на най-красивата столичанка, научи “България Днес“.

На 21 май в City клуб в столицата подбрано жури ще избере най-достойната мадама, която да се окичи с лентата. Ден по-рано ще се проведе и кастинг, където ще се отсеят красавиците претендентки за първото място.

Естествена красота и чар ще са с предимство в състезанието, издават от журито пред вестника. През последните години се говори много за новите миски и подобренията във външността им, което отключва редица спорове за и против интервенциите и до колко те са допустими на подобни конкурси. Натуралната красота ще е плюс за девойките на “Мис София 2021”.

“Естествено държание, добро поводение, чар и натурална красота са това, което искам да видя. Многото силикон и хиалуронови устни няма да се толерират” – споделя известният пиар Атанас Лазаров, който ще е част от журито и на чийто имейл адрес profile.bg@gmail.com мераклийки за титлата могат да изпращат снимки и информация.

В ролята на жури влизат и българският модел и моден експерт Венета Кръстева, която е сред организаторите, както и модният спец и лицензиант на конкурси за красота Страхил Гановски.

Интерес към конкурса не липсва. Титлата “Мис София” винаги е била примамлива за красивите столичанки. През изминалата година събитието не се проведе заради пандемията. С отпускането на мерките с пълна сила се завръщат и конкурсите за красота. Първата на “Мис София 2021” и двете подгласнички ще добият правото на участват в конкурса “Мис Свят България”, както и в друг световен конкурс.

Последната носителка на титлата от 2019 г. е красавицата Кристина Пламенова. Тя успя да впечатли журито освен с хубост и с остър ум. Блондинката, която е родом от Бяла Слатина, само след две седмици ще се раздели с короната, за да я връчи на своята наследничка.

Освен всичко това, модерните безникотинови вейп устройства VOOM ще бъдат спонсори на конкурса, а момичетата ще позират с вейп устройствата. Също така, от VOOM ще изберат едно момиче, което да стане “Лице на VOOM“.

Във вечерта на конкурса, освежаващите напиткит ще бъдат от “THE GOOD SIDER” и изворна вода “EGO“, които се очертават като абсолютен хит на лято 2021! Лично д-р Енджи Касабие е посланник на изворната вода “EGO” и съветва за приема на вода на ден.

Материалът Избират “Мис София 2021” след двугодишна пауза, искат я естествена е публикуван за пръв път на НОВИНИ.