Церемонията е на 6 август в Слънчев бряг

Първата българска компания, производител на телескопични трибуни – “СПОРТЛАБ”, е финалист за Черноморските награди, които ще бъдат връчени на 6 август в Слънчев бряг.

В началото на 2021 г. производството на трибуни е релокализирано в Бургас, като се очаква се до края на годината инвестицията в производството да достигне до 500 000 лв.

Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг, а сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Трибуните на „СПОРТЛАБ“ се отличават с ефектен и стилен модерен дизайн, като в същото време съчетават в себе си пълна функционалност и здравина.

Компанията осигурява висококачествен продукт, посредством разработката на иновативни решения и патентовани конструктивни подобрения, чрез които развива вече утвърдените на пазара модели.

Една от динамично развиващите дейности на „СПОРТЛАБ“ е асемблирането и инсталацията на LED дисплеи и специфичните периметърни LED екрани, които са ефектно решение за предаване на визуална информация при масови събития и в частност отразяване на спортни събития на открито и в зали.

Предстояща иновация в портфолиото на компанията е производство на улични LED билборди, за нуждите на рекламната мрежа и бизнеса в страната.

Съвсем скоро друг амбициозен проект на креативния екип на фирмата ще се превърне в реалност – производство на сгъваема спортна седалка, чийто дизайн се отличава с изключителна ергономичност, практичност и компактност.

„СПОРТЛАБ“ е на водеща позиция по обем на реализиран продукт в страната.
Компанията е с традиции в доставката и инсталацията на спортни зрителски съоръжения и седалки. Тя е изключителен представител за България на най-големия европейски производител на спортни седалки немския концерн EHEIM /
Eхайм.

Желанието и амбициите да предложи изключителен комфорт за зрителя и удобство при експлоатация на такъв тип съоръжения, подтиква експертния екип на компанията към проектиране и реализация на телескопични зрителски трибуни.

Повече от 17 години групата компании на „СПОРТЛАБ“ си партнира успешно с българските спортни федерации, професионалните спортни клубове, редица общински и бизнес организации, медии и емблематични лица от спорта и бизнеса.

Сред по-големите клиенти са: Българска федерация по волейбол, ПФК Лудогорец, ПФК Пирин, Лукойл Академик, Академика 2011 ЕАД, Община Варна, Община Бургас, Община Враца, Община Сандански, Община Стара Загора и
други.

Материалът Бургаски производител на телескопични трибуни е финалист за Черноморски награди е публикуван за пръв път на НОВИНИ.