С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата

Впечатляващо шоу отбеляза откриването на най-новата дизайн-дестинация в Пловдив – Еником М, съобщава ВИП Комюникейшън. Сред гостите на мебелната компания с над 20-годишна история и с първи магазин под тепетата бяха кметът на Пловдив Здравко Димитров, Теа и Наум Шопови, Орлин Павлов, много архитекти и интериорни дизайнери. „Радвам се да приветствам Еником М в Пловдив. Имах възможност да разгледам магазина и съм впечатлен от това, което видях. На добър час!“, каза пред гостите кметът Здравко Димитров.

 „Идването ни в Пловдив е нов етап на развитие за нас и е част от стратегията на Еником-М да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желания комфорт и вдъхновение. В първия ни магазин извън София правим инвестиция от 2.5 млн. лв. и осигуряваме 50 нови работни места. Марката ни вече е добре позната с висококачествените си продукти, с които създаваме уют, хармония и красота на разумни цени. Но освен това – тук в Пловдив – искаме да участваме в социално ангажирани проекти“, каза на откриването Цветомир Душков, собственик на мебелна къща Еником-М.

Нестандартното събитие поднесе едно невероятно преплитане на усещания и вдъхновяващи форми. Изненадващ флашмоб беляза началото на вечерта, която продължи с музикално изпълнение на Орлин Павлов. Специално проектирана за случая „Стая на илюзиите“ бе една от атракциите за гостите, която ще остане в магазина и може да бъде видяна от всеки. Йордан Белев, един от най-известните млади български илюзионисти, познат от Фермата, впечатли всички с невероятно представление. За финал на събитието вентрологът Димитър Иванов и неговата кукла-партньор разсмяха гостите със скеч, олицетворяващ пазаруването на мебели.

Магазинът се намира на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72 и е проектиран на 2 етажа с внушителната площ от 5000 кв.м.

Марката вече е добре позната в София, благодарение на  висококачествените продукти, които предлага.

Основен приоритет на Еником М е създаването на уют, хармония и красота, представяйки най-новите тенденции в интериорния дизайн. Благодарение на голямата си площ, магазинът предлага на своите клиенти огромно разнообразие от мебели, с които лесно да обзаведат своя дом или офис по практичен и стилен начин. Посетителите ще открият обзавеждане за всички помещения, осветление, текстил и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют в дома.
Празникът на Еником М ще продължи с промоция от -20% на всички мебели и аксесоари и с томбола за над 100 награди.

Материалът Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града е от НОВИНИ.