Ковид-кризата доведе до рекорди в имотните сделки

Финалист за златните статуетки е Хъс Естейт

Световната здравна криза се отрази благоприятно на имотния пазар в страната ни, който бележи рекорден ръст на сделките през последните месеци, сочи статистиката. Реализираните сделки с имоти достигат 13-годишен рекорд за първото тримесечие на 2021 г., като броят им е на най-високото ниво от световната финансова криза през 2008 г., отбелязват организаторите на
XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021.

В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 1 октомври 2021, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.

Церемонията ще отличи и агенциите за имоти, които работят интензивно през последните месеци. Финалист за златните статуетки е
Хъс Естейт – компания, част от групата на ХЪС ООД, ексклузивно обслужваща продажбите и отдаването под наем на обекти от инвеститорите Хъс Инвест и Арх Ситистрой. Целта на компанията е висококачествено обслужване и професионален съпорт за клиентите – БЕЗ КОМИСИОН. Компанията изцяло затваря цикъла от планиране и проектиране, през реализация на проектите, до тяхното управление и поддръжка, като влага лично отношение във всеки етап и детайл.

Хъс Естейт е компания, която предлага жилища от най – високо качество на материали и изпълнение! Всички комплекси са със забележителна архитектура, изключително функционални разпределения и предлагат отлични локации.

„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

Материалът LUXURY Property AWARDS 2021: Хъс Естейт е публикуван за пръв път на НОВИНИ.