Нов български университет организира публична лекция на Lubomir Alamanov и проф. Росен К. Стоянов на тема „Математика за ПР-и“, която ще се проведе на 14.03.2019 г. (четвъртък) от 13:00 ч. в Аулата на НБУ. Вход свободен!

Лекцията ще демонстрира лекотата на използване на математика, и нейната важност за съвременните комуникационни експерти.

Лекцията е предназначена за:
• студенти по ПР, журналистика или друга форма на обществени комуникации;
• комуникационни специалисти, работещи в агенции или големи и малки компании, които използват модерни комуникационни инструменти;
• както и всички други приятели на комуникацията.

Любомир Аламанов работи в сферата на комуникациите повече от 20 години. За този период той е ръководил проекти за Coca-Cola, Microsoft, HP, Telenor, Lidl, Nestle, Beiersdorf, Siemens и много други. Участвал е в няколко политически кампании. Има магистърска степен по Информатика, като е бил асистент по Теория на програмирането във ФМИ, СУ.

В момента Любомир Аламанов е управляващ партньор в SiteMedia Consultancy – агенция за класически и иновативни комуникационни услуги. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията – 50 Game-Changers of PR for 2017.

През 2018 г. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. А най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) го класира на второ място за PR Leader за целия свят в престижните Global Awards 2018. Любомир Аламанов е един от основателите на BAPRA ( Bulgarian Association of Public Relations Agencies ) и неин председател за 8 последователни години. Той е един от основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитална комуникация (БААДК) и неин пръв председател. Член на Bulgarian Public Relations Association.

Към събитието във фейсбук https://www.facebook.com/events/337352253543106/