Номинацията е за „Компания на годината в Централна и Източна Европа“ за 2023 г.

Водещата българска PR компания М3 Communications Group, Inc. е финалист на тазгодишните световни SABRE Awards. Компанията е номинирана в категорията „Компания на годината в Централна и Източна Европа“ за 2023 г. и е селектирана на база иновативни услуги, портфолио от клиенти, мащаб на проектите, подход в развитието на екипа, финансово представяне и ефективност на работата.

Над 200 комуникационни агенции от Европа, Близкия Изток и Африка са взели участие в първоначалната селекция в общо 20 категории на регионален принцип, както и на база мащаб на бизнеса и специализация. М3 Communications Group, Inc. е сред 5-те селектирани компании за Централна и Източна Европа, подобно на 2021 г., когато отново бе отличена в същата категория, както и в областта на Public Affairs.

Сред финалистите в международен мащаб е и световната PR компания H+K Strategies, част от WPP Group, чийто партньор в България е М3 Communications Group, Inc.

Да бъдем финалисти на престижен конкурс като този е едновременно признание за М3 Communications Group, Inc., но и логично продължение на активната ни работа и развитие, особено през последните години. Ние надграждаме непрекъснато нашата експертиза в областта на комуникациите, интегрирайки най-модерни практики, нови технологии и залагайки на разгръщането на работата ни в областта на дигиталния PR, социалните медии и създаването на автентично и ангажиращо съдържание с актуални видео формати,сподели Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на специална церемония на EMEA SABRE Awards на 23 март 2023 г. във Франкфурт.

PRovoke Media и SABRE Awards

PRovoke Media, позната доскоро като The Holmes Report, е създадена през 2000 г. от един от световните лидери в PR бизнеса Пол Холмс. Организацията разгръща медийна платформа, която създава задълбочени анализи за развитието на PR индустрията, представя тенденциите в областта и работи за решаването на казусите пред бранша. Наред с това PRovoke Media организира едни от най-стойностите събития и конкурси в сферата на PR в международен план, сред които са и SABRE Awards.

SABRE Awards са международни награди, които отличават лидерите в областта на комуникационния бизнес на база иновативен подход и креативност в работата, развитие на екипите, ефективност на резултатите и финансово представяне.

M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания H+K Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен PR, дигитални кампании и мениджмънт на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др.

Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Той е бивш президент и настоящ директор по международното развитие на Световната PR организация ICCO, както и президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Максим Бехар е автор на световния бестселър „Световната PR революция“, вписан е в световната PR Зала на славата в Лондон и е отличен с много титли, сред които „Най-добър PR професионалист в Европа“ за 2020 г. и 2022 г. от PR Week.