Основна тема на онлайн форума са успешните стратегии в новия енергиен контекст

Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, кани представителите на медиите у нас, бизнеса, както и преподавателите и студентите от университетите да посетят новото издание на Innovation Talk – специална инициатива за Югоизточна Европа.

Събитието ще се състои на 30 март от 11:00 до 12:30 ч. бълг. време. Форумът ще се проведе онлайн с безплатна регистрация.

По време на панелната дискусия водещи мениджъри от Schneider Electric в нашия регион ще споделят своята визия и опит при внедряването на ефективни технологии за устойчивост и по-висока производителност.

През последните месеци на миналата година Европа бе изправена пред безпрецедентна енергийна ситуация. След десетилетия на висока енергийна наличност, надеждност и стабилни или по-ниски цени нашият свят се преобърна с главата надолу. В крайна сметка устояхме на тази криза, но енергийният преход стана тема от съществено значение.

Като лидер в управлението на енергията Schneider Electric подновява разговора за енергийната ефективност – този път с по-силен фокус върху възобновяемите енергийни източници, гъвкавата мрежа и мащабируемите решения за бизнеса.

Innovation Talk е част от този отворен разговор от перспективата на региона на Югоизточна Европа и се организира от умната фабрика на Шнайдер Електрик в България.

Включете се безплатно на следния линк: към регистрация

Целта на Schneider е да даде възможност на всички да се възползват максимално от енергията и ресурсите на планетата за постигането на напредък и устойчивост за всички. Ние наричаме това Life Is On.

Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за устойчивост и ефективност.

Ние управляваме дигиталната трансформация чрез интегриране на водещи в световен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, контрол, софтуер и услуги през целия жизнен цикъл за осъществяването на интегрирано управление на компании, домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишлени сектори.

Ние сме най-локалната от глобалните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които приемат и се вдъхновяват от нашите споделени смислени цели и ценности за приобщаване и овластяване.

Schneider Electric в България:

Schneider Electric присъства в България от 1990 г. чрез марките Merlin Gerin и Telemechanique, които през 1993 г. се сливат в едно търговско представителство. През 1998 г. Schneider Electric основава свое дъщерно дружество в София – „Шнайдер Електрик България“ ЕООД. През 1999 г. компанията купува обособена част от завода за електроапаратура в гр. Перущица.

През 2007 г. Schneider Electric открива нов завод в гр. Пловдив, като основната му насоченост е производство на прекъсвачи. Инвестицията е в размер на 22 млн. евро и включва застроена площ и нови производствени мощности. Производството на Schneider Electric в България е от изключителна значимост за развитието на компанията в глобален мащаб.

През 2019 г. заводът на Schneider Electric в България получи Smart Factory сертификат – най-високия вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите. Фабриката у нас е една от най-големите и модерни производствени бази на компанията в Европа и става първата и единствена Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа. Над 65% от процесите в нея са изцяло автоматизирани, а екипът не спира внедряването на нови технологии. Със сертификата заводът на Schneider Electric в България се превръща в демонстрационен Smart Factory център за 14 държави.

Научете повече на: https://www.se.com/bg/bg/.