Той изгради първия си проект в Пловдив – атрактивния „Regatta Park West“

Една от най-атрактивните жилищни сгради в Пловдив – „Regatta Park West“ и първа инвестиция под тепетата на международния строителен холдинг Platinum Invest Holding, реализирана съвместно с реномираните архитектурни студиа RT Consult и BURO International , е финалист за XII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022.

Церемонията ще се превърне в истински форум на строителството, за да отличи лидерите в индустрията на 7 октомври 2022 в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Разположен с изглед към най- голямото водно съоръжение в Пловдив – Гребния канал и към Родопите, к омплекс се състои от три секции, прецизно ситуирани спрямо изложението и гледките. Прелестен вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен с детски площадки и зони за отдих, настилки система КЕОПС+ по алеите, външни LED осветителни тела, Подземен паркинг с паркоместа и гаражи, както и магазини.

Локацията също е емблематична – в парк “Отдих и култура“, непосредствено до Гребната база.

Техническото изпълнение е с най-висококачествените съвременни системи и материали, които са гаранция за енергоефективност, сигурност, функционалност, естетика и комфорт.

Монолитна стоманобетонна конструкция, керамични тухли Wienerberger, топлоизолация с EPS стиропор-10 см, вентилируема фасада с LEA Ceramiche Concreto и изолация с каменна вата Rockwool Airrock, полимерна мазилка Caparol, декоративна мазилка, парапети от ковано желязо в съответствие с архитектурния проект, дограма – Schüco и алуминиев профил с троен стъклопакет.

Гаражи и паркоместа в подземен паркинг, оборудван с алармена система за детекция на пожар и газ, както и със система за евакуация и аварийно осветление заедно с три вентилационни системи SystemAir. Подземни входни и гаражни врати HÖRMANN – висока степен на топлоизолация и спокоен ход на вратата: двустенно изолирани ламели с дебелина 42 mm, дизайн – М-линии, повърхност – Woodgrain, цвят – RAL 7016 /антрацитно сиво/.

Апартаментите се издават по БДС стандарт: стени и тавани с машинна гипсова мазилка, циментова замазка, тераси – гранитогрес, изградена ВиК инсталация до тапа, монтирани водомери с дистанционно отчитане, електроинсталация с ключове и контакти Legrand и Schneider, видеодомофонна система Bticino, окабеляване за интернет и TV, висок клас входни врати HÖRMANN.

Общите части също са луксозно изпълнени – входното фоайе, етажни площадки и стълбища с подова настилка от италиански гранит, окачен таван с LED осветление PHILIPS. Високотехнологични асансьори Techpro по индивидуален дизайн.
Достъпът е контролиран, с 24-часово видеонаблюдение.

Комплекс предоставя безупречна среда на живот – съчетание на природа, здравословен живот, активен спорт и почивка, сигурност и спокойствие, прелестна архитектура, високо качество. Намира се в тих, спокоен квартал с ниско застрояване и много зелени пространства.

Материалът Международен строителен холдинг е финалист за Строителните Оскари 2022 е от НОВИНИ.