Гергана Ганева достига финалния етап в престижната категория на ICCO Global Awards 2023

Нейната агенция SiteMedia Consultancy е номинирана за пореден път за Агенция на годината

 

Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) публикува тазгодишните си номинации за най-добри агенции и професионалисти в ПР-сферата в ежегодните си ICCO Global Awards. Гергана Ганева, Client Services Director в SiteMedia Consultancy, получи първата си номинация в авторитетните награди, класирайки се сред финалистите в престижната категория „Rising Star of the Year“.

В допълнение, нейната агенция SiteMedia Consultancy се нарежда в списъка на финалистите на конкурса в категорията „Agency of the Year”, а Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, е номиниран за рекордната шеста поредна година в престижната категория „PR Leader of the Year“. Сред тазгодишните финалисти се нареждат кампании и проекти на десетки световни агенции като FleishmanHillard, Weber Shandwick, Ketchum, Omnicom PR Group и други.

„Тази номинация е огромна чест и истинско признание за мен. Приемам това отличие не само като мое, тъй като то е резултат от безкрайната подкрепа и вдъхновение, които ежедневно получавам както от колегите си, така и от нашите клиенти и вдъхновяващите проекти, по които работим“, сподели Гергана Ганева и допълва: „Вярвам, че развитието и бъдещето на българските комуникационни услуги е в ръцете на младите и амбициозни професионалисти и признания като това ме вдъхновяват да продължа да се ангажирам с изграждането на бъдещето на нашата професия.“

Гергана Ганева работи в сферата на комуникациите от 4 години. Управлява и активно участва в множество проекти на клиенти като Coca-Cola, Beiersdorf, BILLA, Henkel, Settle, Lidl, Microsoft, Heineken, HPE, Български Червен кръст и др. Проектите и кампаниите, в които е участвала, са спечелили повече от 50 български и международни награди.

ICCО Global Awards са най-престижните награди в областта на публичните отношения и комуникациите, признавани от 40 PR асоциации по света, представляващи 82 страни. Участниците се оценяват от елитен панел от най-добрите международни PR практици, които избират победителите в различните категории, въз основа на превъзходството и ефективността на PR работата. Тазгодишните награди ще бъдат връчени на 29 ноември в Лондон. Церемонията ще

събере на едно място едни най-добрите световни комуникатори, за да отпразнуват най-отличилите се световни кампании, екипи и професионалисти в областта на публичните комуникации. Целият списък с номинации по категории на ICCO Global Awards 2023 може да видите тук.

 

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е ПР-агенция, специализирана в класически и иновативни комуникационни услуги като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Branding, Risk Assessment, Change Management Communications и други. Агенцията е работила по успешни комуникационни кампании както за големи международни компании като BILLA, Vivacom, Lidl, Coca-Cola, HP Inc., HPE, Microsoft, Загорка, част от Хайнекен, Beiersdorf, Henkel, Settle и други, така и за иновативни стартъп идеи. За последните години агенцията е получила над 40 световни награди и номинации. SiteMedia Consultancy е единствената българска компания, обявена за едно от най-добрите работни места в ПР-сферата за целия свят за 2018 и 2019 г. През 2019 г. SiteMedia Consultancy бе обявена за Агенция на годината за целия свят на PR Platinum Awards и на Agency Elite Awards, както и за Най-бързо развиващата се агенция за 2019 г. за целия свят. През 2020 г. SiteMedia Consultancy спечели наградите за „Digital Team of the Year“ на ICCO Digital Awards 2020, „Game Changer“ на Digital PR Awards 2020 и много други. През 2021 г. агенцията получи почетни отличия на престижните Platinum PR Awards – „Agency of the year” в категорията 6 до 25 служителя и в категорията “Re-Branding / Re-Positioning” за кампанията Nivea #daretowowandcare.

 

International Communications Consultancy Organization (ICCO) е най-голямата световна организация на ПР-компании и национални асоциации. В нея членуват браншовите организации на 40 държави от всички краища на света – Европа, Африка, Азия, Близкия Изток, Северна и Южна Америка, Австралия. Общо тези организации представляват над 2500 комуникационни компании. ICCO се стреми към повишаване на професионалните стандарти, въвеждане на етични норми, хармонизиране на комуникационната консултантска практика, както и споделяне на познание. България, в лицето на Българската асоциация на ПР агенциите, е пълноправен член на ICCO от 2006 г. ( https://iccopr.com/ )