От 19 юни 2020 година Сиела Норма АД в лицето на изпълнителния директор Веселин Тодоров официално пое собствеността на книжна борса „Искър“. Центърът за търговия на едро с книги и книжарски стоки предлага търговски и офис площи, както и складови помещения под наем.

Модерната сграда и добрите работни условия привлякоха близо 50 от най-големите издателства и търговци на книжния пазар у нас да изберат борса „Искър“ за свой офис и търговска площ.

Новите собственици обещават да запазят, подобрят и разширят многобройните удобства като: покрита рампа, паркинг, товарни асансьори, обслужване с електрокар и високоповдигач, централна климатизация, денонощна охрана и др.

А услугите от които можете да се възползвате краткосрочно или дългосрочно са:

Отдаване под наем на търговски и офис площи;

Отдаване под наем на складови площи;

Склад на палети;

Обслужване на рампа и до склад;

Краткосрочен наем на площи;

Достъп до интернет;

Информационни услуги;

Климатизирани сървърни помещения под наем.

На последния етаж е разположен ресторант с панорамна тераса от която наемателите и гостите на борсата ще могат да се насладят на красива гледка към Витоша. Ресторантът в момента се обновява и скоро отново ще отвори врати.

Книжна борса „Искър“ е модерен търговски център без аналог на средата и условията, които предлага за своите наематели и посетители.

Сиела