- реклама -

Сиела Норма АД стана собственик на една от най-големите книжни борси за търговия на едро в България

От 19 юни 2020 година Сиела Норма АД в лицето на изпълнителния директор Веселин Тодоров официално пое собствеността на книжна борса „Искър“. Центърът за търговия на едро с книги и книжарски стоки предлага търговски и офис площи, както и складови помещения под наем.

Модерната сграда и добрите работни условия привлякоха близо 50 от най-големите издателства и търговци на книжния пазар у нас да изберат борса „Искър“ за свой офис и търговска площ.

Новите собственици обещават да запазят, подобрят и разширят многобройните удобства като: покрита рампа, паркинг, товарни асансьори, обслужване с електрокар и високоповдигач, централна климатизация, денонощна охрана и др.

А услугите от които можете да се възползвате краткосрочно или дългосрочно са:

Отдаване под наем на търговски и офис площи;

Отдаване под наем на складови площи;

Склад на палети;

Обслужване на рампа и до склад;

Краткосрочен наем на площи;

Достъп до интернет;

Информационни услуги;

Климатизирани сървърни помещения под наем.

На последния етаж е разположен ресторант с панорамна тераса от която наемателите и гостите на борсата ще могат да се насладят на красива гледка към Витоша. Ресторантът в момента се обновява и скоро отново ще отвори врати.

Книжна борса „Искър“ е модерен търговски център без аналог на средата и условията, които предлага за своите наематели и посетители.

Сиела

- реклама -

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ...

Advertisment

ЛИЧНОСТИ

Мила Христова: Колко струват ПСР тестовете по света? (обновена)

Колко струват ПСР тестовете по света? Реших да направя непретенциозно проучване на цената на ПСР в различни държави. И попитах приятелите ми, пръснати надлъж и...

NESCAFÉ 3in1 разкри скритите таланти на Иво Аръков

Актьорът и модел разкри, че умее да готви добре и да свири на китара   „Всеки човек има талант, важното е да го определи за себе...

Нестле за по-здрави деца предизвика Лео Бианки

Нестле за по-здрави деца предизвика Лео Бианки и неговите близнаци Матия и Николо да готвят заедно Шеф-готвачът Лео Бианки сготви вкусно ризото с лаврак с...