ЕСПИ ИНВЕСТ е финалист за Черноморските Оскари

Качественото и иновитавно строителство отново е хит в морските ни курорти, които демонстрират силен, макар и кратък, летен сезон, посочва журито на Черноморските Оскари 2021.

Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч.

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.
Със своите 15 години опит строителната компания ЕСПИ ИНВЕСТ е символ на иновативността и многообразието.

Фирмата е създадена през 2006 г. с основен предмет на дейност комплексно строителство и реализация на строителния продукт.

„ЕСПИ ИНВЕСТ” изпълнява комплексно проектиране, груб строеж, довършителни, архитектурни, ремонтни, инсталационни дейности, както и такива свързани с ВиК, ЕЛ частта, отоплението, вентилацията, климатизацията, както и всякакви допълнителни ремонтно възстановителни мероприятия.

Ръководството на „ЕСПИ ИНВЕСТ”, заедно с всички свои служители, гарантира качеството на извършваните строително-монтажни работи в съответствие с изискванията и очакванията на инвеститори, проектанти, възложители и клиенти, при строго съблюдаване на действащите нормативни изисквания в България. Фирмата е член на Камарата на строителите в България.

Хотел “Theopolis” е една от крайбрежните перли на град Обзор. Този проект на ЕСПИ ИНВЕСТ доказва че бързата работа далеч не е срам за майстора. Проектиран, построен и обзаведен за само седем месеца, този символ на комфорта и уникалността остава за дълго в съзнанието на всеки, кото го е посетил.

С над 70 сгради само в Обзор, компанията доказа, че е съществена част от съвременния архитектурен облик на града.

 

Материалът Качествените имоти са хит в морските ни курорти е публикуван за пръв път на НОВИНИ.