Банско става столица на Балканите за церемонията в петък

Пазителите на традициите и занаятите ще бъдат отличени от годишната церемония на Балканските Бизнес Оскари 2022, издава журито на осмото издание на престижните награди .

Мащабният форум Balkan Business Awards 2022 , организиран от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, ще се състои на 25.03.2022 г. в 5-звездния СПА хотел Регнум в Банско.

Обработката на метал и коването на желязо е един от най- старите занаяти в историята на човечеството, а изделията от ковано желязо са доказали своята функционалност и непреходност в модата.

Сред номинираните в престижния конкурс са „IRON Brothers“ – с 20- годишен опит в художественото коване, с изработка на уникални и неповторими изделия от ръчно ковано желязо, като полилеи, фенери, парапети, врати и други продукти за интериора и екстериора, които изглеждат модерно и в същото време създават чувство на уют. Изделия са без аналог в България и със своята красота и функционалност внасят допълнителен стил и класа в дома,офиса, хотела, заведението или градината. „Нека заедно да създадем един наистина висококачествен проект на всичко онова, което е в мечтите ви“, споделят „IRON Brothers“.

Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с партньорството на Посолството на Република България в Прищина, Българската Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Македонската Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания и други.

Материалът Пазителите на традициите в занаятите ще бъдат отличени от Balkan Business Awards 2022 е от НОВИНИ.