Истински празник на хедониста започва тази събота  от 11:00  в “Спортното сърце на София” зад музей “Земята и хората”, до метростанция “Европейски съюз”. Изобилие от вкусна храна без бързане, блажено време и надяваме се – слънчеви събота и неделя очакват посетителите на най-модерния камп в столицата.

Футболната емоция завладя света, а с нея и столичани. Euro Camp стартира преди броени дни и се превърна в епицентър на спортните страсти. “Спортното сърце на София” ще тупти до 11 юли, а до тогава организаторите са подготвили поредица от интересни активности.

“Дори дъждовете не спират хората да се забавляват на открито с приятели, защото им осигурихме перфектни условия”, споделят организаторите. Просторна шатра, голям екран, активности за цялото семейство, изкусителна храна и изобилие от бира предлагат на гостите на Euro Camp. Докато футболните фенове са приковали поглед в големия екран, децата могат да играя на настолни игри, джаги, бъбъл футбол.

Този уикенд Euro Camp стартира още едно попълнение към програмата си – Euro Camp Weekend Brunch. Всяка събота и неделя от 11:00 до 14:00 ч. гостите на кампа могат да станат част от истински празник за хедониста. Оригинална испанска паеля, бургери, ястия и деликатеси от български фермерски продукти очакват столичани, за да се насладят на един лежерен уикенд, който пожелаваме да е хубав и слънчев. Freeride Kitchen ще приготвят 5 вида тортила сандвичи – два рибни, два с месо и един вегетариански, а BBQ point ще покажат, че освен майстори на барбекюто са богове в приготвянето на сладки и солени палачинки.

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук на facebook.com/MondialCamp

Euro Camp

Материалът Всеки уикенд брънчове на Euro Camp е публикуван за пръв път на НОВИНИ.